anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Fotbal intern

"Ne potrivim, nu? A mea neagra, a SOARELUI MEU argintie!" O noua aroganta facuta de Anamaria Prodan pe Facebook. Ce a postat

Anamaria Prodan nu rateaza niciun moment sa se laude cu noile "achizitii" din garajul familiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Aprilie 2015, 17:49
Data actualizarii: Joi 09 Aprilie 2015, 17:50

Recent, sotia lui Laurentiu Reghecamf a postat pe contul de Facebook fotografii cu ultimele bijuterii din garajul celor doi. Doua masini de lux, in valoare de cateva sute de mii de euro.

Dupa ce a fost la Al Hilal, Laurentiu Reghecampf isi poate face o colectie de masini de lux.

"Ne potrivim, nu? A mea neagra, a soarelui meu argintie. A cui e mai frumoasa?", a scris Anamaria Prodan.

Aproape 2 milioane de dolari costa masinile de lux pe care familia Reghecampf le-a strans in garajul personal. Cele mai multe dintre ele au venit in urma contractului si bonusurilor de la Al Hilal.

"Te iubesc din toata inima. Esti soarele, aerul, viata si universul meu! Iti multumesc pentru ca existi! Multumesc pentru fiecare clipa pe care mi o daruiesti! Multumesc pentru toate cadourile superbe pe care mi le faci! Te iubesc", a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe pagina personala de Facebook alaturi de noua masina.

Familia Reghecampf se mai poate lauda cu alte doua modele Rolls Royce, primite de la sefii lui Al Hilal, dar si cu un Ferrari 458 care costa aproximativ 300.000 de dolari, obtinut tot in Arabia Saudita.

Modifică setările cookies