Laurentiu Reghecampf Al Hilal anamaria prodan Fotbal intern

Cum arata garajul de aproape 2 milioane de dolari al lui Reghecampf in care a aparut o NOUA BIJUTERIE de lux. Super FOTO

Dupa ce a fost la Al Hilal, Laurentiu Reghecampf isi poate face o colectie de masini de lux.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 14:05
Data actualizarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 14:09

Aproape 2 milioane de dolari costa masinile de lux pe care familia Reghecampf le-a strans in garajul personal. Cele mai multe dintre ele au venit in urma contractului si bonusurilor de la Al Hilal.

Recent, Anamaria Prodan s-a fotografiat pe pagina de Facebook alaturi de o noua bijuterie de 5 stele din garajul personal. Este vorba despre un Rolls Royce negru care costa peste 470.000 de dolari.

"Te iubesc din toata inima. Esti soarele, aerul, viata si universul meu! Iti multumesc pentru ca existi! Multumesc pentru fiecare clipa pe care mi o daruiesti! Multumesc pentru toate cadourile superbe pe care mi le faci! Te iubesc", a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe pagina personala de Facebook alaturi de noua masina.

Familia Reghecampf se mai poate lauda cu alte doua modele Rolls Royce, primite de la sefii lui Al Hilal, dar si cu un Ferrari 458 care costa aproximativ 300.000 de dolari, obtinut tot in Arabia Saudita.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!