INCREDIBIL | Ce se intampla cu o echipa de traditie dupa retrogradarea in liga secunda: "Ne-au taiat si apa rece, n-avem nici curent electric"

INCREDIBIL | Ce se intampla cu o echipa de traditie dupa retrogradarea in liga secunda: "Ne-au taiat si apa rece, n-avem nici curent electric"

Nu mai au apa, curent electric si gaze, iar in curand ar putea pune definitiv lacatul pe poarta stadionului.

Ceahlaul, una dintre echipele care de traditie ale fotbalului romanesc, formatie care a retrogradat in liga a doua, este aproape de dezastru. Italianul Massone a luat banii din drepturile TV pentru sezonul trecut si a plecat, iar cei ramasi la club nu stiu prea multe despre el.

"S-a luat si apa rece de astazi, dupa ce in urma cu doua saptamani s-a sistat si alimentarea cu gaze, iar saptamana trecuta a fost intrerupta energia electrica. Este o problema foarte serioasa prin interuperea furnizarii apei, pentru ca nu mai poate fi udat gazonul, temperaturile sunt ridicate, si daca se degradeaza va costa foarte mult inlocuirea lui", a spus ofiterul de presa al clubului, Gelu Cracana, citat de Agerpres.

Cracana spune ca Massone a anuntat ca va inscrie echipa in Liga a II-a, dar ca adevaratele planuri ale acestuia ar fi legate de intrarea in insolventa a clubului.

"A venit miercuri actionarul majoritar Angelo Massone, dar nu stie nimeni nimic. A spus doar ca in luna august va veni cu un nou antrenor si va inscrie echipa in Liga a II-a. Am auzit ca ar vrea sa bage clubul in insolventa", a mai spus Gelu Cracana.

Ceahlaul a terminat pe ultimul loc editia recent incheiata de campionat. Clubul a intrat de la inceputul anului in posesia italianului Massone, care a vrut sa cumpere si Rapidul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies