Ceahlaul Piatra Neamt Angelo Massone Fotbal intern

INCREDIBIL | Ce se intampla cu o echipa de traditie dupa retrogradarea in liga secunda: "Ne-au taiat si apa rece, n-avem nici curent electric"

Nu mai au apa, curent electric si gaze, iar in curand ar putea pune definitiv lacatul pe poarta stadionului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iunie 2015, 19:13
Data actualizarii: Joi 11 Iunie 2015, 19:29

Ceahlaul, una dintre echipele care de traditie ale fotbalului romanesc, formatie care a retrogradat in liga a doua, este aproape de dezastru. Italianul Massone a luat banii din drepturile TV pentru sezonul trecut si a plecat, iar cei ramasi la club nu stiu prea multe despre el.

"S-a luat si apa rece de astazi, dupa ce in urma cu doua saptamani s-a sistat si alimentarea cu gaze, iar saptamana trecuta a fost intrerupta energia electrica. Este o problema foarte serioasa prin interuperea furnizarii apei, pentru ca nu mai poate fi udat gazonul, temperaturile sunt ridicate, si daca se degradeaza va costa foarte mult inlocuirea lui", a spus ofiterul de presa al clubului, Gelu Cracana, citat de Agerpres.

Cracana spune ca Massone a anuntat ca va inscrie echipa in Liga a II-a, dar ca adevaratele planuri ale acestuia ar fi legate de intrarea in insolventa a clubului.

"A venit miercuri actionarul majoritar Angelo Massone, dar nu stie nimeni nimic. A spus doar ca in luna august va veni cu un nou antrenor si va inscrie echipa in Liga a II-a. Am auzit ca ar vrea sa bage clubul in insolventa", a mai spus Gelu Cracana.

Ceahlaul a terminat pe ultimul loc editia recent incheiata de campionat. Clubul a intrat de la inceputul anului in posesia italianului Massone, care a vrut sa cumpere si Rapidul.

Modifică setările cookies