comitetul executiv Mircea Sandu UEFA Fotbal intern

NASU': "SUNTEM SPAIMA EUROPEI!"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Februarie 2007, 11:47
Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2007, 11:47

In calitate de component al Comitetului Executiv al UEFA, presedintele FRF a acodat un prim interviu unui site de sport albanez. Mircea Sandu a acceptat cateva intrebari pentru siteul albaniasoccer descriind printre altele, relatia sa cu Michele Platini si restul colectivului din cadrul comitetului executiv al UEFA, meciurile amicale de top pe care nationala Romaniei le va disputa in acest an si nu in ultimul rand, campania de calificare a echipei lui Piturca pentru Euro 2008.
Intrebat daca meciurile amicale cu Italia si Franta (si cel anterior cu Spania) sunt un raspuns pentru postul pe care il ocupa in comitet si pentru votul dat lui Platini, "Nasul" a raspuns: "Vreau sa clarific asta. Noi am decis sa jucam cu Franta inainte ca Platini sa fie ales. In legatura cu celelalte meciuri si va rog sa-mi scuzati lipsa de modestie, a fost alegerea lor sa joace impotriva unei echipe ca Romania, care e o putere a fotbalului European".
De asemenea, fara a sti ca amicalul cu Italia va fi anulat, Sandu a fost intrebat la ce rezultat se asteapta dupa ce a invins nationala Spaniei. Lasand clar sa se vada ceea ce-l macina, presedintele FRF a concis ferm: "O victorie impotriva Olandei".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!