Fotbal intern

Mitica de la Liga RELOADED | Dragomir are o propunere bomba: sefii cluburilor din liga secunda il vor PRESEDINTE la LPF2

"Pensionat" de la LPF in toamna lui 2013, atunci cand Gino Iorgulescu a fost ales in functia de presedinte al Ligii, Dumitru Dragomir isi poate recapata numele de Mitica de la Liga. Mitiga de la Liga a II-a.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 18:09
Data actualizarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 18:31

Dumitru Dragomir a avut un an 2014 tumultuos. "Pensionat" de la LPF dupa doua decenii in care a ocupat cea mai importanta functie, fiind "capul" Ligii I, Dragomir a petrecut o noapte in arest si a dat explicatii in fata procurorilor in mai multe dosare.

Dragomir a renuntat la cunoscutele sale conferinte de marti dimineata si si-a inchis site-ul, aparitile sale fiind limitate de cele mai multe ori la interventii telefonice. Fostul sef al Ligii Profesionist de Fotbal poate avea, insa, parte de o revenire cu adevarat surprinzatoare.

Cel poreclit "Mitica" ar putea deveni curand presedintele LPF 2, organismul de conducere al ligii secunde.

Dezvaluirea a fost facuta de presedintele clubului FC Olt Slatina, Ionut Ivan, cel care a afirmat ca mai multi conducatori din liga secunda s-au intalnit deja cu Dumitru Dragomir, pentru a negocia termenii venirii sale la LPF 2.

Dragomir ar putea sa-i ia locul lui Auras Brasoveanu, cel care ocupa si functia de presedinte al Farului si care are, la randul sau, probleme cu legea.

"Am fost si eu anuntat despre aceasta intalnire, dar am inteles ca a fost vorba doar despre o discutie pentru moment. Vor sa faca aceasta propunere si au dorit sa aiba o intalnire cu domnul Dragomir de principiu. Orice decizie in acest sens se va judeca intr-un Comitet Executiv si numai acolo aceste hotarari au putere. Este o propunere care, cu siguranta, este sustinuta de multi reprezentanti.

Vom vedea saptamana viitoare cand vom avea o intalnire intre toti reprezentantii Ligii a II-a. Din ce stiu nu este singura propunere. Acest LPF 2 se bucura de atentia multor oameni de fotbal. Vom aparea si cu declaratii de presa, cu nume, cu tot ce trebuie adus la curent. Vineri vom avea o discutie telefonica cu toti presedintii si vom hotari cand sa ne intalnim la Bucuresti.

La ora asta, LPF 2 este o varianta de a relansa fotbalul romanesc. Domnul Brasoveanu nu va fi dat la o parte, pentru ca are meritul lui. Fara munca dansului, acest proiect nu ar fi avut viata.

Vrem ca LPF 2 sa relanseze fotbalul romanesc. Din pacate, in Liga I s-au desfiintat deja doua echipe si nu dorim ca asta sa se repete in viitor. Vrem ca Liga a II-a sa fie o solutie de ramanere in viata a cluburilor care retrogradeaza", a spus Ionut Ivan la Radio Sport Total FM.

Modifică setările cookies