Mircea Rednic a făcut spectacol la conferința de presă, după victoria cu FCU: „Doamne-Dumnezeule, ce antrenor!”

Mircea Rednic Superliga UTA Arad Fotbal intern Mircea Rednic / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2024, 21:49
Data actualizarii: Sambata 02 Martie 2024, 21:56

Mircea Rednic a fost în extaz după victoria lui UTA Arad cu FCU Craiova, scor 3-2, care i-a dus pe arădeni la un pas de playoff-ul Superligii.

Antrenorul arădenilor i-a felicitat pe tinerii jucători din lot, în special pe Cătălin Vulturar (19 ani), debutant, și Claudiu Micovschi, marcatorul unui gol, ambii împrumutați de la Rapid.

Rednic a dezvăluit că Marcelo a acuzat oboseală la pauză, motiv pentru care a fost schimbat. Pedro, un alt tânăr introdus pe teren, a fost apreciat de antrenor pentru jocul tactic solid.

Visul lui Rednic s-a împlinit: "Dă, Doamne, să nu mai mor – i-am văzut pe frumoșii voștri, blonzii voștri (n.r. – Vulturar și Mihai), să joace împreună, și au făcut-o foarte bine", a spus Rednic la conferința de presă.

Vulturar a intrat cu tupeu: "Nu sunt curajos, și cu Mihai să nu credeți că am ieșit să risc. L-am băgat pentru că a meritat. Iar Cătălin are calitate, l-am văzut și pe viu la echipa națională, de asta l-am primit cu brațele deschise când mi-a fost propus."

Rednic a apreciat calitățile lui Micovschi: "E pe stilul lui Mico, dă 100% la antrenament, are calitate, este inteligent, are bun-simț și respect, iar asta contează. Voi încerca să formez un mijloc solid pentru anul care vine."

Antrenorul a glumit și pe seama propriei persoane: "E jucătorul Rapidului, dar domnul Șucu e un om inteligent și știe că un jucător care stă pe bancă și nu joacă nu are cum să progreseze. Aici le creăm toate condițiile, au și un antrenor de nu mai vorbesc, Doamne-Dumnezeule, ce antrenor! Glumesc (n.r. – zâmbește)."

UTA Arad - FCU Craiova, scor 3-2

Gazdele au deschis scorul prin Pedro, în minutul 13, însă oaspeții au restabilit egalitatea prin Bauza, minutul 22. Arădenii au trecut din nou la conducere șase minute mai târziu, după golul reușit de Micovschi. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize oltenii au mai marcat o dată prin Dragu. A fost 2-2 la pauză.

În partea secundă, Fabry a marcat din lovitură de la 11 metri, în minutul 63, stabilind scorul final, 3-2.

În urma rezultatului de sâmbătă, UTA Arad a acumulat 40 de puncte, în timp ce FCU Craiova a rămas cu 31.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!