Fotbal intern

LPF nu renunta! Steaua - Dinamo se joaca indiferent de conditii! ASA, din nou in fata unui meci cu probleme. Anunt OFICIAL

LPF nu renunta la programul ei, chiar daca jucatorii sufera din cauza inghetului! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Decembrie 2016, 16:51
Data actualizarii: Luni 19 Decembrie 2016, 16:52

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat luni, intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul sau oficial, ca partidele din turul semifinalelor Cupei Ligii, ASA Targu Mures - ACS Poli Timisoara si Dinamo - Steaua, se vor disputa in conformitate cu programarea initiala, mai exact la 21 decembrie (ora 20,30), respectiv 22 decembrie (ora 20,30).

Anuntul LPF vine dupa ce duminica seara, meciul ASA Targu Mures - Pandurii Targu Jiu, din etapa a 21-a a Ligii I, a fost intrerupt dupa pauza de arbitrul Marius Avram, oaspetii refuzand sa mai iasa pe teren din cauza pericolului reprezentat de gazonul inghetat.

"E adevarat, intreaga lume a fotbalului romanesc sufera din cauza situatiei precare a infrastructurii acestui sport. Mostenim o situatie care, din pacate, e inca departe de a rezolva disputarea unor meciuri in cele mai bune conditii in aceste zile de iarna, dar ne straduim sa asiguram disputarea lor la standarde normale. Cu totii trebuie sa fim constienti ca e nevoie de solidaritate si intelegere, dar mai ales ca suntem parteneri in derularea acestui fenomen, noi, Liga Profesionista, cluburile, partenerii media si presa. Depunem in aceste ore toate eforturile pentru incheierea cu bine a acestui an fotbalistic.

In legatura cu meciul dintre ASA Targu Mures si ACS Poli Timisoara, precizam ca el se va juca la Targu Mures, conform regulamentului. Varianta disputarii pe Cluj Arena nu este in conformitate cu regulamentul, care spune ca schimbarea terenul de joc trebuia anuntata cu cel putin sapte zile inaintea datei fixate initial", se mentioneaza in comunicatul LPF.

Conducerea Ligii sustine ca arbitrii sunt cei care au dreptul sa ia la ora si la fata jocului decizia finala in ceea ce priveste conditiile terenului de joc.

Meciul dintre ASA Targu Mures si Pandurii Targu Jiu, din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal, a fost intrerupt dupa pauza de arbitrul Marius Avram, oaspetii refuzand sa mai iasa pe teren din cauza conditiilor dificile de joc. ASA conducea cu scorul de 2-0 la pauza, prin golurile marcate de Gabriel Muresan (19) si Vlad Morar (37).

Echipa Pandurii a avut la Targu Mures doar cu 15 jucatori pe foaia oficiala, Marian Pleasca si Lucian Samartean refuzand sa joace, din cauza terenului inghetat, pe care jucatorii cu greu si-au putut mentine echilibrul.

Meciul de la Targu Mures a fost arbitrat de Marius Avram (Bucuresti), arbitri asistenti au fost Mircea Orbulet (Bucuresti) si Sebastian Stoianov (Constanta), iar arbitru de rezerva, Ionut Coza (Cernica/Ilfov). 

Modifică setările cookies