LOVITURA GREA primita de Rapid din partea FIFA! Decizia care i-a bagat in sedinta pe sefii din Giulesti:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 09:05

	LOVITURA GREA primita de Rapid din partea FIFA! Decizia care i-a bagat in sedinta pe sefii din Giulesti:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Rapid mai primeste o lovitura. Comisia de Solutionare a Litigiilor din cadrul FIFA i-a dat castig de cauza lui Nemanja Milisavjevici, iar Rapid trebuie sa-i plateasca acestuia restante salariale in valoare de 62.000 de euro.

Anuntul a venit printr-un fax trimis pe adresa clubului. Jucatorul sarb se judeca cu cei de la Rapid inca de la inceputul anului 2013. Sefii Rapidului au fost anuntati ca intarzierea platii va atrage dupa sine si penalizari din partea FIFA.

Rapid are mari probleme cu banii insa Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir au reusit sa le plateasca jucatorilor o parte din suma datorata pentru ca acestia sa poata pleca in cantonament.

Cand Rapidul a intrat in insolventa, sefii din Giulesti i-au reziliat contractul lui Nemanja Milisavjevici, care semnsa se patru ani. El a evoluat la Rapid in perioada 2012-2013, iar acum joaca in Bulgaria, la TSK Sofia.

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies