Legenda stelistilor, ATAC direct la Armata!  "Ei, de fapt, au vina cea mai mare!" Ce spune despre Gigi Becali

Legenda stelistilor, ATAC direct la Armata!  "Ei, de fapt, au vina cea mai mare!" Ce spune despre Gigi Becali

Razboiul dintre CSA si FCSB este departe de sfarsit. 

Oamenii din fotbal si suporterii s-au impartit intre cele doua echipe. Totusi, fostul jucator al Stelei, Gabi Balint, sustine ca nu Gigi Becali este de vina pentru situatia din acel moment. Omul de afaceri a preluat echipa de fotbal in 2003, iar Balint i-a pus la zid pe generalii din acel moment. 

"Sunt persoane din Armata care au fost de vina, in momentul acela. Ei, de fapt, au vina cea mai mare. Pentru ca au permis sa se faca niste lucruri care nu erau normale.

Adica, trebuiau facute, trebuia separat, asa era normal, asa cerea UEFA, dar nu asa. 'Hai sa aranjam, sa o dam si la revedere!'. Pana la urma, Gigi Becali nu a avut vina cand a luat Steaua, acum FCSB!", a declarat Gabi Balint pentru Digi Sport.

Totusi, Balint nu a uitat sa il taxeze pe Gigi Becali pentru modul cum s-a comportat cu legendele echipei si cum a gestionat clubul de cand l-a preluat de la Armata. 

"Gigi a gresit dupa aceea. Prin modul in care a condus echipa, cum a inlaturat fostele glorii, a impartit galeriile si toate astea. Nici actele nu au fost clare", a mai spus Balint.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies