Ionuț Chirilă, soluția pentru CFR Cluj? Răspunsul oferit de antrenor

Ionut Chirila CFR Cluj Fotbal intern Ionuț Chirilă, la Poveștile Sport.ro / Foto: Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 17:39
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 17:43

CFR Cluj este în căutarea unui antrenor după despărțirea de Adrian Mutu, care a rezistat puțin peste două luni la clubul din Gruia.

În momentul de față echipa este pregătită de interimarii Francisc Dican și Ovidiu Hoban, iar favorit să preia banca tehnică din vară este Dan Petrescu. Neluțu Varga l-ar fi vrut la echipă încă de acum, însă antrenorul a anunțat că vrea să ia o pauză.

În acest context, antrenorul Ionuț Chirilă, un apropiat al patronului de la Cluj, a fost întrebat dacă i s-a solicitat să preia echipa până la finalul sezonului, dezvăluind că nu s-a pus problema de acest lucru.

Varga nu l-a sunat pe Chirilă

"Nu am nicio discuție. Am o relație de prietenie cu proprietarul CFR-ului. Acolo este o situație cred că dificilă din punct de vedere financiar.

Au câștigat 4-5 tituluri, dar cu sacrificii foarte mari financiare. S-a demonstrat că au câștigat un titlu cu 4 antrenori diferiti, cu Conceicao, Iordănescu, Minteuan și Petrescu.

S-a neglijat faptul că, dacă nu intri în cupele europene, trebuie să vinzi jucători de 23-24 de ani cu opt milioane de euro la echipe din Europa.

Ei sunt în continuare pe minus 30 de milioane. S-au adus 10 jucători, iar doi au jucat, iar opt au stat pe bancă și au avut procese la FIFA", a spus Ionuț Chirilă, potrivit Digisport.

Pe parcursul carierei, Ionuț Chirilă a pregătit echipe precum: UTA Arad, Concordia Chiajna, Iași sau ASA TG. Mureș. Ultima echipă atrenată de Chirilă a fost Academica Clinceni, de care s-a despărțit în decembrie 2021.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!