FOTO ȘI VIDEO Ionel Ganea, show pe teren și la declarații: "Când oi muri, tot așa vreau, cu tricoul și steagul României!"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Iunie 2023, 21:07
Data actualizarii: Sambata 03 Iunie 2023, 21:06

Ionel Ganea (49 de ani) a fost una dintre vedetele prezente la meciul caritabil România All Stars - Galatasaray Legends, scor 4-4, din cadrul Sports Festival.

Foști mari jucători ai naționalei României au făcut spectacol pe Cluj Arena. În fața a peste 16.000 de suporteri, Gică Hagi, Florin Răducioiu, Gică Popescu, Adrian Mutu, Adrian Ilie, Neluțu Sabău sau Ionel Ganea au încântat publicul prin faze spectaculoase sau execuții care au adus aminte de Generația de Aur.

Ionel Ganea: "Când oi muri, tot așa vreau să mor, cu tricoul și cu steagul României"

La interviurile de după meci, Ionel Ganea s-a arătat mândru că a putut îmbrăca din nou tricoul României și a glumit pe seama faptului că în naționala României au existat o mulțime de nouari, motiv pentru care a trebuit să se retragă la creație.

"Eu zic că pentru public, pentru voi, pentru clujeni a fost un meci destul de frumos și m-am simțit destul de bine. Avem și noi o vârstă. Vă dați seama, înainte gândim și după facem ce trebuie.

Când oi muri, tot așa vreau să mor, cu tricoul și cu steagul României. Azi am fost mai mult la creație, pentru că au fost mulți atacanți", a spus Ionel Ganea, după meci.

  • 183 de meciuri a strâns Ionel Ganea în primul eșalon din România 
  • 73 goluri a marcat Ionel Ganea în primul eșalon din România 
  • 34 de goluri în 107 partide jucate în Bundesliga a marcat Ionel Ganea
  • 3 goluri în 14 meciuri a înscris Ganea în Premier League
  • 19 goluri în 45 de meciuiri la prima reprezentativă a României a înscris Ionel Ganea 

Ionel Ganea, în formă maximă pe Cluj Arena

Ionel Ganea a jucat "pe bune" în meciul cu Galatasaray Legends. S-a zbătut mult între fundașii adverși, s-a demarcat și a încercat să și marcheze. Atacantul care a înscris golul victoriei României la Euro 2000 cu Anglia (3-2) s-a demarcat continuu pe Cluj Arena, iar în minutul 55 a reușit un șut superb. 

Ganea, fost jucător în Bundesliga și în Premier League, a imprimat de la 20 de metri mult efect balonului, însă portarul lui Galata a respins peste transversală. Execuția lui Ionel Ganea a fost răsplătită cu ropote de aplauze de spectatorii prezenți la meciul de gală în care Hagi, Adi Ilie, Popescu și Filipescu au jucat și pentru tricolori, și pentru Galatasaray Legends.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!