GALERIE FOTO Ionel Ganea, lecție de ambiție, la 48 de ani: "Era foc și pară să marcheze, își dorea din suflet"

Ionel Ganea Adrian Mutu Ciprian Marica Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2022, 09:00
Data actualizarii: Luni 13 Iunie 2022, 09:04

Ionel Ganea (48 de ani) a marcat două goluri pentru România la meciul de retragere al lui Adrian Mutu împotriva echipei All Stars, formată din foști colegi ai "Briliantului".

Fostul atacant și-a încheiat cariera de fotbalist la nivel înalt în urmă cu 14 ani, însă asta nu l-a oprit să ofere o adevărată lecție de ambiție. A impresionat prin sprinturi, driblinguri, execuții și a înscris două goluri, fiind ovaționat de publicul numeros de pe Cluj Arena.

Ionel Ganea, lecție de ambiție, la 48 de ani

După meci, Ciprian Marica, prezent și el la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, a vorbit despre determinarea cu care a evoluat Ionel Ganea și despre cât de mult și-a dorit fostul atacant al echipei naționale să marcheze.

"Ca fost atacant, cum să nu mă bucur să scutur plasa? Îți dai seama că mi-aș fi dorit, m-am bucurat pentru Adi Mutu, pentru eveniment, cât și pentru 'Găniță'.

Ganea era foc și pară să marcheze, își dorea din suflet să marcheze. Ambiția asta am văzut-o la el și în meciurile oficiale. Au cei tineri ce învăța de la el", a spus Ciprian Marica.

Ionel Ganea, fost jucător la Rapid, VfB Stuttgart, Bursaspor, Wolves, Dinamo sau Poli Timișoara, a jucat în 45 de meciuri la naționala României și a marcat 19 goluri. El a adus ultima victorie pentru tricolori la un turneu final: 3-2 contra Angliei, la EURO 2000, cu un gol din penalty înscris în minutul 89.

VIDEO Primul gol marcat de Ionel Ganea

VIDEO Al doilea gol marcat de Ionel Ganea

VIDEO Bara lui Ionel Ganea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!