Inca un nume greu ii tine partea lui Hagi: "E cea mai mare crima pe care o pot comite!" Scandal dupa dezastrul din Anglia:

Inca un nume greu ii tine partea lui Hagi: "E cea mai mare crima pe care o pot comite!" Scandal dupa dezastrul din Anglia:

Gica Hagi a reactionat dupa ce Zoltan Kovacs l-a certat pe fiul sau, Ianis, la Turneul de Elita de la U-17.

Si Mircea Sandu a intervenit, pentru Gica Hagi. Fostul presedinte l-a pus la zid pe coordonatorul loturilor nationale de juniori, despre care e convins ca a vrut sa il atace pe Hagi prin intermediului fiului sau.

"Acesti oameni, care au adus imagine, onoare, bani, emotii si performante pentru fotbalul romanesc, ar trebui sa aiba parte de mai mult respect din partea unor neaveniti in fotbalul romanesc, a unor oameni care sunt pur si simplu corituri si ignoranti, chiar impostori.

Acum au ajuns, prin diverse structuri ale Federatiei, sa atace parintii prin copii. Este cea mai mare crima pe care o pot comite. Este un atac absolut perfid", a spus Sandu la Dolce.

Gheorghe Hagi a avut o reactie dupa ce Ianis a fost certat la lotul U-17, in timpul Turneului de Elita. 'Regele' i-a trimis o scrisoare deschisa lui Anghel Iordanescu, care ocupa si functia de Presedinte al Comisiei Tehnice a FRF.

DETALII AICI

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîmpeanu: Educaţia sexuală este extrem de importantă şi trebuie să fie făcută. Elevii pot fi retrași la cerere
BRAT
Modifică setările cookies