Ilie Dumitrescu l-a facut praf pe Razvan Burleanu: "N-au niciun fel de emotie, stiu ca sunt asigurati 30 de ani"

Ilie Dumitrescu Razvan Burleanu Fotbal intern Ilie Dumitrescu l-a facut praf pe Razvan Burleanu: "N-au niciun fel de emotie, stiu ca sunt asigurati 30 de ani"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 30 Iunie 2021, 13:58
Data actualizarii: Miercuri 30 Iunie 2021, 15:01

Ilie Dumitrescu a avut un discurs dur la adresa lui Razvan Burleanu.

Razvan Burleanu a fost ales drept presedintele FRF in 2014, insa a fost mereu contestat, in special de Generatia de Aur. Ilie Dumitrescu a fost suparat ca el si colegii sai nu au fost invitati, de FRF, in loja, la meciul dintre Austria si Macedonia.

"Eu am avut sansa sa stau la loja, fiind brand ambasador la o companie. Apropo, Ceferin a venit cu Figo si cu Boban. Baiatul asta, Ceferin, n-are niciun fel de complexe, si-a ales doi consilieri, doua nume importante. 

E, aici… presedintele nostru nu prea… Omului ii merge foarte bine. Daca mai putea sa candideze inca 15 ani, statea si 20. Deci daca membrii sunt fericiti, ce mai conteaza ce spuneti voi sau ce simtim noi cand a inceput sa strige tot stadionul ‘Romania’? Eu am apucat chestia aia in teren. La meciurile nationalei eram in teren. Am simtit. La fel am inceput sa ma bucur aseara.

Pentru ei, probabil ca n-au niciun fel de emotie, stiu ca sunt asigurati inca 20-25-30 de ani. Sa fie sanatosi, e momentul lor. Nu intereseaza pe nimeni. 

Nu conteaza, 15 mingi, un pix, niste maiouri, niste jaloane, doua porti, un teren d-ala de minifotbal, la revedere, s-a terminat. Comitetul Executiv, Adunarea Generala, toata lumea… inca 15-20 de ani! La revedere cu tot, nu ne mai facem niciun stres si nicio problema cu asta. 

M-ai provocat cu asta. Intereseaza pe cineva de la fotbal feminin ce se intampla cu nationala Romaniei? Intereseaza pe cineva de la vreo asociatie din asta? Daca primeste… nici nu stiu ce se mai da pe acolo", a tunat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!