VIDEO EXCLUSIV "Îi transmit public!" Vlad Munteanu, mesaj complex transmis către Octavian Popescu

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 09 Decembrie 2023, 08:47
Data actualizarii: Sambata 09 Decembrie 2023, 10:48

Vlad Munteanu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena SPORT.RO, transmisă de VOYO și Sport.ro. 

Vlad Munteanu, oficial al Federației Române de Fotbal, a jucat la cel mai înalt nivel în Bundesliga. Plecat pe drumul fotbalului dintr-o școală celebră a sportului rege de la noi - Bacău -, fosta extremă stânga s-a consacrat la Dinamo, într-o formație a cărui vestiar era înțesat de vedete. Munteanu, oficial care a fost prezent la Hamburg, la tragerea la sorți pentru EURO 2024, a discutat la Arena SPORT.RO, joi dimineață, și despre câțiva fotbaliști cu mare potențial de la noi. 

Vlad Munteanu: "Fizic, Octavian Popescu e la același nivel ca acum doi ani, nu mi se pare normal"

Considerat de mulți un mare talent, Octavian Popescu trece printr-o perioadă mai slabă la FCSB, deși echipa patronată de Gigi Becali se află pe prima poziție în clasamentul Superligii. Popescu joacă extremă stânga, la fel cum evolua și Vlad Munteanu, însă antrenorii de la FCSB l-au repartizat în ultimele sezoane ba vârf, ba coordonator de joc, ba extremă dreapta, roluri care l-au bulversat pe internaționalul de tineret. 

Vlad Munteanu a avut în emisiunea lui Cătălin Oprișan un set de sfaturi pentru Tavi Popescu, preferatul lui Gigi Becali, finanțator care speră să găsească un club pentru a-și vinde 'perla' pe un munte de bani. 

Iată ce a spus Vlad Munteanu, fost internațional de tineret.

"Îi transmit public să aibă încredere în el, să se înconjoare de oameni care îi dau încredere în el și îl înspiră și au valorile corecte. Și dacă din cercul ăsta face parte și o femeie pe care o are lângă el, să o țină lângă el că merită și va trece peste orice moment. Dacă știm să dăm doar în cap, în cap, în cap... 

Eu îl văd pe Tavi Popescu fizic la același nivel ca acum doi ani de zile, nu mi se pare normal. Copilul, ce? Să se ducă el singur la sală... Sfatul meu pentru Tavi Popescu e să nu renunțe la nicio fată, dacă e fata potrivită lângă tine, care te sprijină, ține-o lângă tine că îți dă echilibru, fără nicio problemă", a declarat Vlad Munteanu, la Arena SPORT.RO, emisiune difuzată în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro. 

  • 3,8 milioane de euro e cota lui Tavi Popescu 
  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră contractul cu FCSB 
  • 20 de ani are fotbalistul cu 11 selecții la naționala de tineret
  • 7 selecții a strâns Popescu la reprezentativa de seniori 

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!