Fotbal intern

"Hop, peste noapte!" Ionel Ganea, atac la Răzvan Burleanu 

Răzvan Burleanu ar putea fi singurul candidat al alegerilor FRF din aprilie.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 20:01
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 19:57

Momentan, acesta este singurul care și-a depus candidatura, prin urmare ar urma să preia cel de-al treilea mandat consecutiv de conducere al fotbalului românesc. A fost numit în funcție în 2014.

Fostul internațional Ionel Ganea și-ar fi dorit să candideze la alegerile FRF, însă, susține că o modificare apărută ”peste noaptea” în regulament îl împiedică să își împlinească dorința.

Mai exact, acesta susține că, deși până acum era nevoie de propunerea unui singur membru afiliat, acum este nevoie de cinci astfel de propuneri.

Eu vreau să candidez la Federația Română de Fotbal. Ce să candidez? Că nu pot, din cauza regulamentului!

Regulamentul s-a schimbat hop peste noapte în favoarea actualului președinte. Nu e normal! Când am aflat că s-a schimbat regulamentul, ce să faci? E un dezavantaj. Poate nu numai eu, poate mai sunt care vor să candideze.

Trebuie să te propună cinci cluburi. În regulamentul trecut, trebuia să te propună un singur club, iar acum trebuie cinci. Că e AJF, că e club de fotbal… trebuie cinci.

S-a făcut ceva, până acum, din ce s-a promis? Uite ce s-a făcut. O grămadă de echipe și din Liga 2, și din Liga 1, sunt în colaps financiar”, a declarat Ionel Ganea, pentru Fanatik.

Printre condițiile de participare la alegerile FRF se numără: cetățenia română, domiciliul în România, studii superioare sau cazier judiciar curat.

Modifică setările cookies