"Hip-hop cu scheme ca la Mortal Kombat". Fost jucator la Targu Mures, Otelul si Petrolul, Victoras Astafei s-a apucat de muzica si a scos primul album

Victoras AStafei Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2016, 09:36
Data actualizarii: Vineri 22 Ianuarie 2016, 09:59

Ajuns la 28 de ani, cu echipe ca ASA Targu Mures, Otelul si Petrolul Ploiesti in CV, Victoras Astafei se poate reorienta catre o cariera in muzica. Mijlocasul, care si-a incheiat recent contractul cu Adana Demirspor, din Turcia, a scos primul sau album de muzica.

"Aici e nevoie de curaj, nu suntem roboti, n-avem nevoie de reglaj" - sunt versurile curajoase ale unui fost fotbalist din Liga I. Victoras Astafei (28 de ani) s-a lansat in muzica sub pseudonimul "Asta" si a scos primul sau album.

Pasionat de muzica hip hop, lucru pe care l-a mai spus si in trecut, atunci cand se evidentia prin aparitiile sale "originale" si mergea pe bicicleta la stadion, Victoras Astafei a facut marele pas catre celebritate nu doar pe scena fotbalistica interna, dar si pe cea muzicala.

"Asta", asa cum s-a autointitulat jucatorul de 28 de ani, a scos albumul "Sunt aici sa ma satur", pe care sunt 9 piese.

Astafei s-a mai evidentiat in trecut prin promovarea unor mesaje precum "Uniti sub tricolor" ori "Salvati Rosia Montana".

"De mic am crescut ascultand muzica asta. Este o muzica cu mesaj, insa in primul rand trebuie inteles acest mesaj pentru a agrea acest tip de muzica. Am avut chiar si o formatie de hip hop impreuna cu varul meu, Adi. Am cntat ceva pe plan local, a fost o perioada interesanta pentru mine, pe care nu o sa o uit", spunea Astafei intr-un interviu acordat la finalul lui 2014 pentru ProSport.

Click AICI pentru a asculta intregul album semnat "Asta".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!