Gheorghe Hagi Brad Friedel Galatasaray Fotbal intern

Hagi, lăudat de un fost portar: „E cel mai bun. Se apropia de Diego Maradona”

Brad Friedel este un fost portar care a evoluat la echipe precum Liverpool, Spurs sau Galatasaray și a vorbit despre Gheorghe Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 20:00
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 19:58

Brad Friedel, cotat în 2009, când avea 37 de ani, la 4 milioane de euro, conform Transfermarkt, a creat cel mai bun "prim-unsprezece" și a evidențiat faptul că îl stimează mult pe Gică Hagi.

Formula de start (4-2-3-1):

David James (GK) - Kyle Walker, Ledley King, Eddie Pope, Jan Vertonghen - Paul Ince, Tugay - Gareth Bale, Luka Modric, Gheorghe Hagi - Harry Kane.

„E cel mai bun jucător cu care am jucat vreodată. Chiar dacă era la un pas să se retragă de la Galatasaray, tot era aproape la fel de bun ca Diego Maradona. Îți trebuia o singură săptămână la antrenamente să-i vezi clasa.”, au fost cuvintele lui Brad Friedel, potrivit fourfourtwo.com, despre Gheorghe Hagi.

Cariera lui Gică Hagi

Gică Hagi a evoluat de-a lungul carierei sale fotbalistice la Farul Constanța, Sportul Studențesc, Steaua București, Real Madrid, Brescia, FC Barcelona și Galatasaray, unde s-a retras în cele din urmă.

La clubul din Turcia a bifat cele mai multe apariții, 192, reușind să se impună pe tabela de marcaj de 71 de ori și să paseze decisiv în 63 de situații.

  • La Barcelona, Hagi a înscris 11 goluri în 51 de partide, iar la Real Madrid, 20 goluri în 84 jocuri
  • La națională, actualul antrenor de la Farul a fost convocat de 125 de ori și a marcat 35 de goluri
Modifică setările cookies