NEWS ALERT Giuleștenii au anunțat unde se va disputa meciul Rapid - FCSB!

Rapid FCSB Superliga Fotbal intern Fani Rapid
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Februarie 2024, 14:06
Data actualizarii: Marti 27 Februarie 2024, 14:20

S-a stabilit unde se va disputa ultimul derby din sezonul regulat.

Rapid a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că partida cu FCSB din ultima etapă a sezonului se va disputa pe stadionul din Giulești.

„RAPID - FCSB SE VA JUCA ÎN GIULEȘTI. Duelul din ultima etapă a sezonului regular se va disputa pe Superbet Arena Giulești, la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Până atunci, ne vedem mâine pentru partida cu UTA Arad, de la ora 21:00!”, a sunat anunțul făcut de rapidiști.

Decizia pare una surprinzătoare în contextul în care nu cu mult timp în urmă fanii rapidiști se plângeau că nu sunt lăsați să umple marile stadioane ale țării la meciurile favoriților.

Meciul Rapid - FCSB este programat să se dispute pe 9 martie, în ultima etapa a sezonului regulat al Superligii (30), ora urmând să se stabilească ulterior.

Rapidiștii au boicotat meciul cu Dinamo, nemulțumiți de câte bilete au primit

Suporterii rapidiști au privit meciul cu Dinamo, etapa 23, scor 1-2, pe ecranele stadionului din Giulești, în semn de protest față de faptul că n-au primit câte bilete voiau pe Arena Națională.

„Dinamo - RAPID. Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă.

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor.

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel.

Prin urmare, am luat decizia să nu ne prezentăm la meci. Încurajăm rapidiștii să procedeze la fel, pentru a evita eventualele neplăceri și vă asigurăm pe toți că dinamoviștii vor vedea Giueștiul în anii următori la fel cum "vom vedea" noi meciul de sâmbătă.

Morala experienței e una singură: Javrele rămân tot javre! Hai Rapid!”, au transmis rapidiștii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!