VIDEO Gigi Becali va respecta regula U21 în Supercupa României! Cine l-a convins: "L-am sunat"

Gigi Becali Corvinul Hunedoara FCSB SuperCupa Romaniei Superliga Romaniei Fotbal intern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 13:30
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 13:31

FCSB - Corvinul Hunedoara se va disputa joi, de la ora 20:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul sport.ro.

Gigi Becali, patronul FCSB a fost convins de liderul suporterilor, Gheorghe Mustață, să revină asupra deciziei de a nu utiliza jucători U21 în Supercupa României împotriva Corvinului

Inițial, Becali a intenționat să nu respecte regula impusă de FRF privind utilizarea unui jucător sub 21 de ani în echipă, însă suporterii au intervenit pentru a schimba această decizie. 

  • Gigi Becali

Intervenția lui Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, l-a contactat personal pe Gigi Becali pentru a-l convinge să respecte regula U21. Mustață a explicat că suporterii își doresc câștigarea trofeului și nu un proces la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

”L-am sunat (n.r. pe Gigi Becali). Am luat numărul de la MM direct. L-am sunat, l-am rugat direct în numele tuturor suporterilor să joace cu U21, să jucăm și să câștigăm acest trofeu, pentru că este un trofeu în joc și nu putem face experimente să vedem ce zice TAS-ul. 

După toate discuțiile pe care le-am avut la telefon cu domnul Becali, am avut confirmarea că se va juca cu U21.

Mă bucur că nea Gigi a ținut cont de sfaturile noastre, de opinia noastră a suporterilor. Mă bucur că această colaborare între noi și conducere este foarte bună.

Să nu se înțeleagă greșit că MM nu ar fi cooperat sau nu ar fi susținut ideea mea”, a spus Gheorghe Mustață, într-un videoclip pe rețelele de socializare.

@judeapavel #fy_tik_tok_viralvideo #pn❤️???????? #respectmustatagheorghe???? #luptasteaua❤️???? #fcsbesteaua❤️???? #magicasteaua♥️???? #supercuparomanoei????????❤️????????#steauacampioanaromaniei❤️???????????????? #pentruvoiastaibeleauafcsbestesteaua #pentruvoiastaibeleauafcsbestesteaua ♬ suono originale - Pavel simplu

Alexandru Musi, jucătorul care va îndeplini criteriul regulii U21 la FCSB!

Alexandru Musi (mijlocaș, 19 ani), care sezonul trecut a fost împrumutat la altă echipă din Superliga României, la Petrolul mai exact. A avut evoluții solide la Petrolul, marcând de cinci ori și oferind patru pase decisive în 39 de partide.

”Salut lupilor ! A venit momentul să mi iau rămas bun de la voi. Vreau să mulțumesc la tot ce înseamnă Petrolul pentru toată încrederea acordată. Multă baftă în continuare. Hai Petrolul”, a fost mesajul postat de Musi pe social media, după ce a fost făcut anunțul că se va întoarce la FCSB.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!