Gigi Becali face bani in inchisoare: A dat un tun de 1.000.000 de euro! Ce suma urmeaza sa-i fie livrata in cont:

Autor: Sport.ro
Joi 26 Septembrie 2013, 15:52

	Gigi Becali face bani in inchisoare: A dat un tun de 1.000.000 de euro! Ce suma urmeaza sa-i fie livrata in cont:

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Gigi Becali face bani si atunci cand este in spatele gratiilor. Seful Stelei urmeaza sa primeasca despagubiri de 1 milion de euro de la Primaria Capitalei. Banii sunt de pe un teren de aproape 2000 de metri patrati care a fost expropriat in anul 2010 pentru largirea soselei Pipera si contructia pasajului rutier care leaga Capitala de localitatea ilfoveana.

Initial, Gigi urma sa primeasca doar 68.000 de euro pentru acel teren, insa decizia a fost atacata in instanta iar Gigi a obtinut despagubirea colosala de1 milion de euro.

Decizia nu a fost definitiva, ea fiind atacata de Primarie cu apel, iar miercuri, magistratii au finalizat deliberarile, ramanand in pronuntare, mai scrie avocatura.com.

Becali a fost amenintat de cei de la Primaria Capitalei ca el este cel care va raspunde in fata legii in cazul in care se demonstreaza ca terenul este afectat de sarcini (ipoteci, uz, servituti)

Gigi Becali a incasat pana in prezent de la statul roman peste 100 de milioane de euro din terenurile expropriate pentru construirea tronsonului de autostrada A3 care leaga Bucurestiul de Municipiul Ploiesti.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT