Gigi Becali Fotbal intern

Gigi Becali, dezvaluiri despre cum a ajutat un lider politic sa scape de amante: "E mare, are putere! Avea cate o femeie pe zi, nu ii mai placea de nevasta"

Gigi Becali a rupt tacerea intr-un interviu acordat recent si a vorbit despre cum a ajutat o persoana cu functie foarte mare sa scape de un pacat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 09:59
Data actualizarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 10:01

Patronul FCSB-ului a rupt tacerea dupa mai bine de 3 luni de pauza si a oferit un interviu televizat.

Gigi Becali spune ca a primit recent drept cadou o icoana care costa aproximativ 8-10.000 de euro si spune ca in schimb i s-a cerut un ajutor special. Potrivit spuselor lui Gigi Becali, persoana respectiva nu se putea abtine de la a nu avea cate o femeie in fiecare zi:

"Spun un lucru. De ce am spus sa dea Domnul cuvant cu putere multa.

A venit cineva si mi-a adus icoana aceea, costa vreo 8-10.000. E o persoana importanta. Nu e publica, dar are putere. Are functie. Mi-a spus ca meseria lui, cu ce se ocupa, traieste cu multe femei. Si a zis: 'Cand am vazut si eu cruce, am luat si eu crucea ca nu imi mai placea de nevasta mea. Eu in fiecare zi am cate o femeie. Asa eram. Am inceput incet-incet sa ma linistesc si eu de aia te iubesc pe tine. Pentru ca mi-ai adus linistea in casa. Dar de curvasareala nu m-am lecuit.'

Si l-am intrebat daca ma iubeste. Persoana cu functie mare, mare. Nu pot sa spun multe. Si i-am zis ca daca ma iubeste sa faca ce ii zic eu. Incepe postul si 40 de zile sa nu faca desfranare. I-am zis ca il las cu nevasta, ca in mod normal nici cu nevasta nu ai voie in post, dar cu alta femeie sa nu umble. Eu am mai vazut multi viteji si dupa doua saptamani s-au dat cu capul de pereti si au cazut. Desfranarea nu e asa usoara, ca te ia dracii. E cel mai mare pacat, e pacatul firii ca barbatul e atras de femeie. Acum se duce la biserica in fiecare duminica si mi-a zis ca e greu rau de tot. I-am zis sa ia o icoana cu Maica Domnului si sa parasca dracii. Si sa nu se mai uite la ele", a dezvaluit Gigi Becali, pentru Romania TV.

Modifică setările cookies