Gica Popescu, imperial in finala penitenciarelor la fotbal. "Baciul" si Mihai Stoica au castigat cu 3-0 finala arbitrata de Ion Craciunescu

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 08:39
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 08:41

Jilava a castigat competitia penitenciarelor la fotbal. Gica Popescu asteapta sa fie eliberat pe 19 octombrie.

Gica Popescu si Mihai Stoica au iesit campioni in intrecerea de fotbal a penitenciarelor din Romania. Cei doi au fost antrenori-jucatori in echipa penitenciarului Jilava, care a castigat cu 3-0 finala cu penitenciarul din Turnu Severin.

Meciul a fost arbitrat de nimeni altul decat Ion Craciunescu, cel care a condus finala Cupei Campionilor din 1995, dintre Ajax si AC Milan. "Am vorbit cu ei, nu am avut restrictii. Mi-au spus ca au tratat cu mare atentie aceasta competitie, pentru ca s-au pregatit din timp. Fizic, ambii sunt foarte bine. I-am simtit puternici, luptatori, dar va dati seama ca trec prin momente cumplite in viata lor", a declarat fostul mare arbitru pentru Digi.

Acesta a mai adaugat ca ambii au jucat fundasi si s-au descurcat foarte bine. Daca la Gica Popescu acest lucru era de asteptat, acesta fiind printre cei mai buni fundasi pe care i-a avut Romania, surpriza a fost la Mihai Stoica, despre care nu stia ca joaca fotbal asa bine.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!