Gica Popescu, imperial in finala penitenciarelor la fotbal. "Baciul" si Mihai Stoica au castigat cu 3-0 finala arbitrata de Ion Craciunescu

Jilava a castigat competitia penitenciarelor la fotbal. Gica Popescu asteapta sa fie eliberat pe 19 octombrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 08:39
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 08:41

Gica Popescu si Mihai Stoica au iesit campioni in intrecerea de fotbal a penitenciarelor din Romania. Cei doi au fost antrenori-jucatori in echipa penitenciarului Jilava, care a castigat cu 3-0 finala cu penitenciarul din Turnu Severin.

Meciul a fost arbitrat de nimeni altul decat Ion Craciunescu, cel care a condus finala Cupei Campionilor din 1995, dintre Ajax si AC Milan. "Am vorbit cu ei, nu am avut restrictii. Mi-au spus ca au tratat cu mare atentie aceasta competitie, pentru ca s-au pregatit din timp. Fizic, ambii sunt foarte bine. I-am simtit puternici, luptatori, dar va dati seama ca trec prin momente cumplite in viata lor", a declarat fostul mare arbitru pentru Digi.

Acesta a mai adaugat ca ambii au jucat fundasi si s-au descurcat foarte bine. Daca la Gica Popescu acest lucru era de asteptat, acesta fiind printre cei mai buni fundasi pe care i-a avut Romania, surpriza a fost la Mihai Stoica, despre care nu stia ca joaca fotbal asa bine.

Modifică setările cookies