Gica Popescu da de pamant cu politicienii romanii: "Si-au pus unii tricoul galben si se dau patrioti!"

Gica Popescu da de pamant cu politicienii romanii: "Si-au pus unii tricoul galben si se dau patrioti!"

Politicienii romani au fost luati in vizor de fostul fotbalist, actualul presedinte al celor de la Viitorul, Gica Popescu.

Gica Popescu este deranjat de politicienii care sustin echipa nationala, insa nu depun eforturi pentru a sprijini sportul romanesc. "Baciul" a declarat ca exista mai multe persoane care au imbracat tricoul nationalei, datorita faptului ca Romania U21 a avut un turneu final foarte bun.

Fostul mare fotbalist se intreaba ce se va intrampla cu majoritatea oamenilor care au sustinut Romania la Campionatul European.

"Vreau sa vad ca se intampla ceva dupa aceasta calificare in semifinale. Si oamenii politici, si cei care fac business-uri. Am vazut ca si-au pus unii tricoul galben si se dau patrioti. Asta inseamna sa fii patriot, sa iti pui tricoul galben doua saptamani? Nu, fratilor, uitati-va la proiectul lui Hagi. A mers, lucrati la baza piramidei pentru a creste. Nu se poate fara infrastructura si fara proiecte serioase", a declarat Gica Popescu pentru DigiSport.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVVIDEO PROTVPLUS.RO

Franța o va susține pe Kovesi la Parchetul European. Scrisoarea trimisă de Macron lui Iohannis
BRAT