Gheorghe Stefan a scapat de CELULA. Instanta a decis sa fie plasat in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan a scapat de CELULA. Instanta a decis sa fie plasat in arest la domiciliu

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt si patron al Ceahlaului va fi plasat in arest la domiciliu, dupa ce instanta supremă a dispus inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda. Hotararea de miercuri a magistratilor este definitiva.

Decizia a fost luata in dosarul "Microsoft" si urmeaza sa fie comunicata locului de detentie in care Gheorghe stefan era arestat preventiv. Imediat ce aceasta va fi transmisa, fostul edil va putea parasi penitenciarul, pentru a merge la la locuinta sa.

Pe durata arestului la domiciliu Gheorghe Stefan nu are voie sa paraseasca imobilul in care locuieste, fara incuviintarea organului judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza si nu poate comunica cu Dorin Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu, inculpati si ei in dosarul "Microsoft", dar nici cu martorii din cauza, direct sau indirect, respectiv cu Claudiu Ionut Florica, Dragos serban Stan, Adrian Ujeniuc, Sorin Cristian Eftene, Eugen Bejinariu, Gabriel Marin, Manuel Bercu, Maria Niculae, Razvan Tomi, Ioana Candida Dragan, Luminita Cecilia Mazilu, Aurelian Cristian Colman, Gabriel Muraru, Decebal Silviu Draghis, Elena Alexandra Goicea, Laurentiu Stoica, Clitemnestra Gadea, Claudia Diana Vladescu, Chanine Khalil Abi, Horia Catalin Barabas, Dan Besciu, Gabriel Marin, Vasile Andrei, Adrian Fortuneanu, Viorel Vasile.

Citeste si:Gheorghe Stefan
VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies