Viitorul Dragomiresti Vale Gheorghe Socol Fotbal intern

Gazon cu plasa anticartite in Liga a 4-a din Romania! :) Costul total: aproape 100.000 de euro! "La revedere!" Cum a reactionat primarul comunei

O echipa din Liga a 4-a isi va monta un gazon mai scump decat cel instalat pe Arena Nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 14:56
Data actualizarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 14:59

Viitorul Dragomiresti Vale isi va disputa meciurile pe un gazon de aproape 100.000 de euro.

Primarul comunei, Gheorghe Socol, a decis sa dea prin achizitie directa un contract de 430.034 lei (aproximativ 90.000 de euro) catre SC Rulouri de gazon SRL din Giurgiu.

Edilul din Dragomiresti Vale a spus initial ca nu stie despre ce achizitie e vorba, insa ulterior a venit cu un alt raspuns:

"Daca e achizitie publica, bineinteles ca stiu. Dar nu ati inteles ce v-am spus? Atunci, la revedere!", a fost reactia furioasa a lui Gheorghe Socol, potrivit Libertatea.

Aceeasi firma s-a ocupat si de montarea gazonului pe Arena Nationala, in 2017, pretul fiind atunci de 60.000 de euro.

Managerul SC Rulouri de gazon SRL spune ca pretul gazonului din Dragomiresti Vale este justificat, fiind nevoie de o plasa anticartite, care este adusa din Spania si este extrem de scumpa:

"Noi facem acolo ceva de anvergura. Lucrarea era necesara, pentru ca terenul era impracticabil, era foarte denivelat si prezenta gropi din cauza cartitelor. Stiti ca aceste animale sunt protejate de lege, nu e voie sa le omori. De aceea vom monta acea plasa anticartite, care vine din Spania si e extrem de scumpa", a spus Ovidiu Petrache, conform aceleiasi surse.

Sursa foto: Libertatea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies