Gaz Metan - FCU Craiova 0-3! Medieșenii, victimă sigură în fața Craiovei lui Mititelu! Elevii lui Napoli se întorc victorioși în Bănie 

Gaz Metan Mediaș - FCU Craiova FCU Craiova Gaz Metan Medias Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 09:48
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 16:54

FCU Craiova ia toate cele trei puncte din întâlnirea cu Gaz Metan Mediaș.

Gaz Metan - FCU Craiova 0-3

 

FCU Craiova a profitat de faptul că Gaz Metan Mediaș este în pragul falimentului și că cei mai importanți jucători ai echipei, în frunte cu antrenorul Ilie Poenaru, au plecat de la club. 

Elevii lui Nicolo Napoli s-au impus cu un categoric 3-0, iar după 28 de etape au acumulat 30 de puncte, urcând până pe locul 11 în Liga 1. În timp ce Gaz Metan se află pe penultimul loc, cu 14 puncte, fiind doar peste Dinamo, care a acumulat doar 11 puncte. 

Final.

Min. 68: GOL FCU Craiova! Bălan fructifică lovitura de la 11 metri. 

Min. 55: GOL FCU Craiova! Oltenii își măresc avantajul. Negru îl învinge pe Bumbar cu un șut puternic din afara careului.

Pauză.

Minutul 8: GOL FCU Craiova! Compagno reia perfect centrarea lui Van Durmen și deschide scorul.

Minutul 2: Negru îl calcă pe tibie pe Costea, făcând un fault demn de un cartonaș roșu. Arbitrul Cătălin Popa nu a acordat nicio sanțiune.

Minutul 1: A început meciul.


14:30 Echipele de start:

Gaz Metan: Bumbar - Maxim, Kanda, Matricardi, Țala - Junior, Iancu - Șteau, Harfaș, Costea - Gașpar

Rezerve: Grosz, Mathaus, Avram, Câmpean, Covaci, Domșa, Ursu, Noian

Antrenor: Flavius Boroncoi

FCU Craiova: R. Popa - Negru, Kovacici, Diallo, Huyghebaert - Baeten, Asamoah, Albu, Van Durmen - Cl. Bălan, Compagno

Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Blidar, Bușu, Pop, Marquet, Bauza, Ondaan, Sidibe

 

Antrenor: Nicolo Napoli

10:00 Fără Ilie Poenaru și Marin Dună, Gaz Metan a mai pierdut opt puncte la comisii și a ajuns după 0-4 cu Dinamo pe penultimul loc. Situația e dramatică la echipă și din punct de vedere financiar, și din punct de vedere sportiv. Mediaș ar putea miza numai pe juniori, dacă Matricardi, Dobrescu și Chamed nu vor dori să intre în teren pentru că sunt neplătiți de câteva luni.

FCU Craiova e pe locul 13 din 16 echipe, după 27 de runde, însă în ultimele etape, de la revenirea lui Nicolo Napoli pe bancă, formația alb-albaștrilor a cunoscut o creștere substanțială în exprimarea de pe teren. Evoluția din meciul din deplasare cu FCSB (2-2) a arătat o echipă solidă, bine așezată în teren.

UTA Arad - Gaz Metan 0-1 a fost singura victorie reuşită de medieşeni în ultimele nouă runde, interval în care au mai înregistrat două remize şi șase înfrângeri.

Două succese, două rezultate de egalitate şi două partide pierdute este palmaresul înregistrat de craioveni în cele șase meciuri disputate pe prima scenă în 2022.

Cu Flavius Stoican pe bancă, oltenii s-au impus în turul sezonului regulat cu 2-0, graţie golurilor marcate de Claudiu Bălan şi Alexandru Raicea.

Nicolo Napoli vs Gaz Metan: 6 meciuri în Liga 1 - 4 succese - o remiză - o înfrângere.

Mediile de vârstă

Gaz Metan Mediaş - 21 ani şi 7 luni, cea mai mică din campionat;

FC U 1948 - 25 ani şi 4 luni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!