VIDEO Gabi Tamaș, poveste memorabilă de la celebrele șprițuri: „Beam și băgam cardurile în frapieră!” 

Gabi Tamas Concordia Chiajna Gabriel Tamas West Bromwich Albion Fotbal intern Gabriel Tamas
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 18:25
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 21:30

Gabi Tamaș a dezvăluit cum se stabilea cine plătește nota de plată în Anglia. 

La 39 de ani, Gabi Tamaș a acceptat o nouă provocare în carieră. Fundașul central a semnat cu Concordia Chiajna, în speranța că clubul din Ilfov va obține calificarea în play-off-ul ligii secunde. Numai că elevii pregătiți de Eugen Trică (46 ani) nu au izbutit să obțină locul 6. 

Gabi Tamaș, poveste memorabilă de la celebrele șprițuri

Gabi Tamaș a vorbit întotdeauna deschis despre escapadele din viața extrasportivă. Recent, stoperul și-a reamintit un episod de pe vremea când evolua în Premier League. Spre sfârșitul anului, românul și mai mulți coechipieri de la West Bromwich Albion plecau într-o vacanță în Europa pentru a petrece, iar responsabilul cu nota de plată era extras, printr-o metodă inedită, chiar de către ospătar. 

„Nu ştiu exact, eu achit şi acum. Câteva mii de euro. Ieşeam cu echipa în oraş, la West Brom, de Christmass Party. După Boxing Day mergeam undeva în Glasgow sau în Paris. Luam camere la hotel şi seara la club. Era clubul închiriat doar pentru noi.

Înainte de club stăteam la bar şi mâncam, beam şampanie sau cine ce voia. Beam alcool, fără alcool nu merge la distracţie, și băgam cardurile în frapieră. Venea ospătarul şi trăgea câte un card. Şi ultimul card care rămâne, ăla plătea nota. Acolo erau peste 10 mii de pounds. Făceam poză la notă”, a spus Gabriel Tamaş în podcastul Victory Extra Time.

De-a lungul carierei, Gabi Tamaș a juact pentru Tractorul Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster Rovers, Wattford, FCSB, Cardiff City, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu, U Cluj, FC Voluntari, Petrolul Ploiești și Concordia Chiajna. Pentru naționala româniei a înregistrat 67 de selecții și 3 goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!