FOTO: Hamroun, primit ca un rege la Al Sadd: "Am adus un mare jucator!" Ce numar va avea pe tricou

Autor: Sport.ro
Duminica 04 Septembrie 2016, 16:53

Al-Sadd l-a luat sub forma de imprumut pe Hamroun de la Steaua.

Jugurtha Hamroun a fost prezentat oficial de catre cei de la Al-Sadd intr-un eveniment care a avut loc sambata la sediul clubului. La prezentare a fost atat CEO-ul clubului, Turki Al-Ali, cat si directorul de fotbal Mohammed Ghanem Al-Ali. De asemenea, mai multi fani au echipei au fost la prezentare.

Jucatorul algerian care a evoluat timp de 18 luni pentru Steaua care l-a adus de la Otelul va juca la Al-Sadd cu numarul 5 pe tricou, acelasi pe care l-a avut si la Steaua. "Astazi va prezentam un jucator mare care a semnat cu noi: Jugurtha Hamroun. Va reprezenta un mare plus pentru echipa. A avut atatea realizari si ne va ajuta mult in urmatorul sezon" a spus Turki Al-Ali.

De partea cealalta, Ghanem Al-Ali a spus: "Este un jucator mare si il urmarea de ceva timp. Are multa experienta ce ii va ajuta si pe ceilalti jucatori de la Al-Sadd. Ne asteptam la un nivel excelent al prestatiilor lui in urmatorul sezon".

1 milion de dolari a platit Al-Sadd pentru imprumutul lui in urmatorul sezon. Daca vor dori sa-l cumpere definitiv, cei de la Al-Sadd vor trebui sa mai plateasca 1 milion de dolari.

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies