Fotbal intern

Fotbal sau K1? Bataie ca-n filme la un meci de Liga 3! "M-a lovit cu pumnul!" Unul dintre fotbalisti a fost DAT AFARA de club

Un scandal urias s-a iscat la duelul ACS Poli - Progresul Ezeris din Liga 3.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Octombrie 2020, 08:27
Data actualizarii: Sambata 17 Octombrie 2020, 08:49

ACS Poli Timisoara s-a impus cu 2-0 in fata Progresului Ezeris in Liga a 3-a, insa partida a fost marcata de un moment neplacut.

In minutul 65, meciul a fost intrerupt din cauza unei altercatii care s-a transformat intr-o bataie in toata regula.

  • Fotbal sau K1? Bataie ca-n filme la un meci de Liga 3! M-a lovit cu pumnul! Unul dintre fotbalisti a fost DAT AFARA de club

Alexandru Andrei Filip, portarul de rezerva al Timisoarei, l-a lovit pe Cristian Soodanca, delegatul echipei oaspete, dar si pe fotbalistul Andrei Jula.

Dupa meci, Filip a fost dat de ACS Poli, anunta Liga2.prosport.ro.

"Filip l-a facut pe Andrei boschetar, el a ripostat, apoi Filip a scuipat din tribuna. In cateva secunde a fost jos, a intrat printr-o portita din gard. A venit spre Jula, am incercat sa-l opresc si m-a lovit cu pumnul. Apoi l-a lovit si pe Jula si s-a iscat un meleu. E pacat ca s-a intamplat asa ceva la Timisoara, nu intr-un sat! Vom face probabil un memoriu. Nici jucatorul meu nu ar fi trebuit sa riposteze, acum probabil va lua si el multe etape de suspendare", a declarat Cristian Sodanca, delegatul Ezerisului.

Filip, dat afara dupa nici doua saptamani

 

Petrea Musat, administratorul special al lui ACS Poli, a confirmat ca Filip va fi indepartat de la echipa:

"Eu eram pe partea cealalta, la tribuna a doua. Am vazut ca se face un meleu, de acolo nu am vazut cine a lovit. Probabil daca stateam eu pe banca nu se intampla asa ceva, dar acum, cu aceste reguli, nu e voie. Am inteles ca Filip i-a lovit pe delegat si inca un jucator. Dupa meci imediat i-am cerut scuze vicepresedintelui si imi cer scuze eu fata de toti. Imediat am spus ca cine a facut asta sa plece, nici nu stiam cine e. Pe Filip l-am legitimat chiar in 5 octombrie, pentru ca a plecat Gakos in Grecia si am zis sa luam un al treilea portar. Dar eu nu tolerez asa ceva. Am inteles ca cei doi jucatori se cunosc si la final se si pupau, isi cereu iertare", a spus Petrea Musat, pentru Liga2.prosport.ro.

Sursa foto: Liga2.prosport.ro

Modifică setările cookies