Fosti jucatori la Steaua si Rapid, gemenii Karamyan s-au lansat in afaceri in Romania! Armenii si-au facut...SHAORMERIE :)

Fosti jucatori la Steaua si Rapid, gemenii Karamyan nu mai vor sa plece din Romania si s-au lansat in afaceri in Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014, 22:05
Data actualizarii: Vineri 06 Iunie 2014, 22:13

Fosti jucatori la Steaua si Rapid, gemenii Karamyan nu mai vor sa plece din Romania si s-au lansat in afaceri in Bucuresti.

Cu banii stransi din fotbal, fratii armeni si-au deschis o shaormerie in centrul capitalei si sunt siguri ca le va merge in continuare la fel de bine.

Legitimati la FC Clinceni, echipa cu care au sanse mari sa promoveze in Liga I, daca Rapidul nu va lua licenta la TAS, fratii Karamyan isi ocupa timpul liber cu bucataria. Se lauda ca shaorma ca a lor nu se gaseste in tot Bucurestiul.

"E ceva aproape de traditia din Armenia si vrem sa dovedim ca avem si noi mancare buna. Vrem sa le oferim oamenilor cele mai bune servicii", spun acestia.

Fostul golgheter al Stelei, Vali Badea le-a luat-o inainte armenilor. Acesta si-a deschis si el shaormerie la Alexandria, dar Artiom Karamyan zice ca il asteapta sa guste si din shaorma facuta de el: "Usa e deschisa pentru toata lumea, stelisti, rapidisti, dinamovisti".

Modifică setările cookies