Florin Talpan vrea „curățenie” totală la CSA Steaua: „Sunt prea mulți, trebuie să fie dați afară!”

Florin Talpan csa steaua Fotbal intern Florin Talpan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Noiembrie 2023, 07:58
Data actualizarii: Luni 13 Noiembrie 2023, 07:57

Florin Talpan a dezvăluit că a înceracat în momentul în care a venit la CSA Steuaua să construiască un muzeu, însă inițiativa sa a fost respinsă de comandantul de la acea vreme.

Juristul CSA nu s-a ferit să-i atace în termeni duri pe conducătorii clubului Armatei și a cerut ca aceștia să fie concediați, acuzându-i de lipsă de incompetență.

Florin Talpan vrea „curățenie” totală la CSA Steaua: „Sunt prea mulți, trebuie să fie dați afară!”

„Eu mă uit cu surprindere. Clubul Steaua nu are un muzeu, nu are un magazin. Pe munca mea, au dat un contract celor de la Auchan. Păi, cei de la Auchan au pus niște prețuri la niște eșarfe…55 de lei o eșarfă.

Cam de vreo 10 ani se chinuie să facă acest muzeu. Cuvântul care îi caracterizează este incompetență. Era unul în incinta Clubului Sportiv al Armatei Steaua, când am venit eu, în anul 2003. Din cauza faptului că structura și organigrama clubului Steaua trebuia mult mărită.

Ca să facă birouri, au stricat acel muzeu, care era de pe vremea lui Ceaușescu. Dar sunt prea mulți, trebuie să fie dați afară. Cum mint ei în fața publicului cum m-au ajutat ei în dosarul acesta cu palmaresul, așa mint că sunt și comandanți.

Unde e magazinul? Eu am vrut să îl fac, dar comandantul care era atunci nu m-a lăsat. El nu înțelegea fenomenul. Le este frică, le e frică și de umbra lor. Nu stăpânești fenomenul, dă-ți demisia”, a spus Florin Talpan, potrivit Fanatik.

Florin Talpan îl cere pe Dumitru Dragomir la conducerea CSA Steaua

Juristul Clubului Sportiv al Armatei a susținut că Steaua are nevoie de un conducător precum Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) în perioada 1996 - 2014.

„Să știți că este un om cu o capacitate foarte mare și cred că nimeni nu ar putea să îl dea la o parte. Steaua are nevoie de asemenea conducători. De oameni cu mână de fier.

Oricine este bine venit la echipa de fotbal, pentru a duce acest club acolo unde îi este locul. Să nu mai fie așa batjocorit”, a spus Florin Talpan, pentru sursa citată mai sus.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!