Fotbal intern

Finalul unui club de traditie | Inca o echipa importanta e pe cale sa dispara: "In doua etape s-ar putea sa ne retragem"

Fotbalul romanesc isi continua periplul prin furtuna, insa pierderile se inmultesc. Inca o echipa e pe cale sa dispara intr-un mod trist.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2015, 19:38
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2015, 19:50

Un nou club istoric este pe cale de disparitie. 

Retrogradata in liga secunda la finalul stagiunii trecute, Ceahlaul Piatra Neamt nu mai are bani nici macar pentru deplasari, iar situatia clubului pare in acest moment fara de iesire.

Clubul, care a fost preluat anul trecut de italianul Angelo Massone, are in fata o perioada foarte grea, daca nu cumva chiar sfarsitul.

Massone a luat banii din drepturile TV de anul trecut si a abandonat echipa, iar presedintele Viorel Mestecaneanu spune acum ca incearca din rasputeri sa gaseasca macar o sponsorizare pentru ca jucatorii sa poata evolua in etapa urmatoare.

"In primul rand, precizez ca nu mai am nici o functie oficiala la club. Fac eforturi doar sa adun niste oameni care sa preia clubul si sa il salveze fara mine in conducere. Dar daca nu se ajunge la o intelegere, in doua etape clubul nu va mai exista! Se poate vorbi de disparitia Ceahlaului de pe harta sportiva din Romania. Nu mai exista bani pentru nimic, in momentul de fata nu sunt 10.000 lei pentru organizarea urmatorului meci", a fost reactia lui Mestecaneanu.

Ceahlaul este unul dintre cele mai vechi cluburi din fotbalul romanesc, fiind infiintat in urma cu 96 de ani.

Ceahlaul are in palmares o dubla cu Juventus Torino, disputata in 1999, in Cupa Intertoto.

Modifică setările cookies