Fiica lui Mihai Stoica, in lacrimi in fata tribunalului! Ce a patit in aceasta dimineata

Fiica lui Mihai Stoica, in lacrimi in fata tribunalului! Ce a patit in aceasta dimineata

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Mihai Stoica a fost prezent astazi la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca apelul sau la condamnarea primita. Managerul huligan acuza ca a primit o pedeapsa dupa vechiul Cod Penal.

Avocata lui Mihai Stoica a declarat in fata instantei ca exista dovezi care arata ca faptele de care a fost acuzat Mihai Stoica s-au prescris. In timpul procesului de astazi, managerul huligan a stat in boxa acuzatiilor, fara sa faca vreo declaratie.

Si avocatul lui Cristian Borcea a depus la Curtea de Apel Bucuresti o contestatie in anulare in cazul condamnarii la sase ani si patru luni de închisoare primite in dosarul transferurilor de jucatori. Contestatia lui Cristian Borcea a fost inregistrata in 12 martie si va fi judecata in 28 martie

La apel au fost prezenti Chipiciu si alti cativa suporteri ai Stelei, anunta cotidianul Fanatik, dar si fata managerului, Teodora. Aceasta a incercat sa isi imbratiseze tatal, insa politistii au oprit-o, fara sa o lase sa se aproprie de inculpat.

Teodora a plecat plangand de la Tribunal, iar cand a vazut ca era asteptata de mai multi reporteri, tanara si-a pus o pereche de ochelari de soare pentru a masca reactia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies