El e Van Damme din fotbalul românesc: „Cu zece se bate! Dacă îți dă un pumn, mori!” Poveste memorabilă: „Dacă tăiai un porc nu era atât sânge!”

Gigi Netoiu Dinel Staicu Dumitru Dragomir Gheorghe Netoiu Liga Profesionista de Fotbal Fotbal intern Gigi Nețoiu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 17:53
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 17:53

Dumitru Dragomir a povestit un episod halucinant care s-a petrecut chair în incinta Ligii Profesioniste de Fotbal.

În cei 18 petrecuți la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir (76 ani) a trăit tot felul de experiențe. Una dintre ele, petrecută în urmă cu două decenii, îi are în primplan pe Gigi Nețoiu (63 ani) și Dinel Staicu (66 ani). 

Gigi Nețoiu și Dinel Staicu, bătaie ca în filme în sediul LPF 

Fostul acționar al Universității Craiova și Dinamo s-a dus la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a-l soma pe Dinel Staicu să-i achite suma de 360.000 de dolari. Conflictul a degenerat, iar din spusele lui Dumitru Dragomir, cei doi au pornit bătaie în toată regulă, din care Gigi Nețoiu a ieșit învingător. Mai mult, fostul președintel al LPF a rămas impresionat de calitățile fizice ale acestuia, pe care îl consideră o adevărată forță a naturii. 

„Dacă tăiai un porc nu era atât de mult sânge! Nu am văzut în viața mea, jur! Îi spăla Valentin Alexandru cu dușul în cadă, că erau în sediul Ligii... (n.r. pe Dinal Staicu). 

Nețoiu e securist de bătaie, ăsta te curăță. Nețoiu e ca stânca, pentru asta a fost antrenat, e precum câinii de luptă. A fost în alea speciale ale Securității Statului. Nețoiu? Cu zece se bate, ține minte ce spun! Îți pune piciorul aici, deasupra capului, zici că e balerin. Dacă îți dă un pumn, mori. 

Nici prin filme nu ai văzut. Securitatea cum îi pregătea? Când i-a dat vreo 5-6 pumni lui ăla... Doamne, Dumnezeule! Nu am văzut așa ceva în viața mea”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!