Meci HALUCINANT in Romania! A scos SABIA si a inceput sa-i loveasca pe adversari! Ce s-a intamplat in timpul partidei

Autor: Sport.ro
Luni 02 Octombrie 2017, 20:21

	Meci HALUCINANT in Romania! A scos SABIA si a inceput sa-i loveasca pe adversari! Ce s-a intamplat in timpul partidei

Nebunie pe stadioanele din Romania!

In liga a 5-a din Dambovita, la Colacu, jocul dintre Steagul Rosu si Unirea Slobozia Moara s-a incheiat cu un scandal monstru! Cu 10 minute ramase pana la finalul meciului, tensiunea dintre jucatori a rabufnit. Fotbalistii au inceput sa-si imparta pumni si picioare, anunta DBonline.ro. In conflict au intervenit si suporterii. La marginea gazonului, unul dintre spectatori a scos o SABIE si l-a lovit pe un fan venit de la Slobozia.

"Retrag echipa din campionat. Copiii mei sunt stabiliti in Dubai si patroneaza echipa. Avem echipamente noi, mingi de calitate, conditii excelente. Totul e stricat de niste huligani. Noi am dus ghete si la Chindia. Nu mai are rost sa muncesc pentru aceasta localitate.

Nu mai puteam activa in fotbalul dambovitean. Trebuia sa jucam in alt judet, cum fac Ibrianu sau Crevedia. Sunt de acord ca acelui individ cu sabia sa i se aplice o pedeapsa pe masura, daca a facut asa ceva. Intr-o lume civilizata, nu se scoate niciodata sabia. E inadmisibil. Vom retrage echipa din cauza huliganilor si a arbitrilor, am fost persecutati in ultimele meciuri. Ma retrag dupa 43 de ani!", a spus antrenorul Vasile Nita pentru DBonline.ro.

N-a fost singurul meci cu probleme in judetul dambovita. In aceeasi liga, doar ca in seria de Nord, la Pietrosita, jucatorii de la Vointa si cei de la Flacara Suta Seaca au incheiat meciul cu o bataie in toata regula.

Sursa foto: liga2.ro

Liderii G7 au fost numiţi "ipocriţi", după ce ar fi încălcat regulile de distanţare la o petrecere
BRAT
Modifică setările cookies