"E o mizerie de nedescris si un aer greu de respirat". Prima impresie a rapidistilor despre India, unde vor sta doua saptamani

"E o mizerie de nedescris si un aer greu de respirat". Prima impresie a rapidistilor despre India, unde vor sta doua saptamani

Vezi si - FOTO & VIDEO | Rapidistii, primiti cu mare entuziasm in India

Rapidistii au ajuns in India si au avut parte de o primire cu fast. Acestia au facut si un prim antrenament usor, Dan Alexa aratandu-le apoi orasul in care isi vor petrece urmatoarele doua saptamani.

Pentru giulesteni, cantonamentul in India reprezinta o experienta unica, pe care sigur nu o vor uita.

Prima impresie a rapidistilor despre India nu a fost insa una prea buna: acestia au ramas uimiti de mizeria de pe strazile din Kozhikode.

"Ne asteptam sa fie conditii grele, dar nu in asa hal. Este o mizerie de nedescris. Este foarte greu de respirat acest aer si ne va lua ceva pana ne vom obisnui", a spus Razvan Trandu, unul dintre cei mai buni jucatori ai Rapidului in prima parte a sezonului.

"Ii inteleg, nu le este usor, datre buie sa trecem peste acest inconvenient. Cu cat trecem mai repede, cu atat ne va fi mai usor", a spus Dan Alexa.

"Cei de la Volyn Lutsk au o echipa cu jucatori masivi, puternica in campionatul lor. Sunt meciuri importante, ma intereseaza sa aratam bine, sa ne pregatim bine, cel mai important este sa promovam", a adaugat Dan Alexa.

Programul Rapidului in India

7 februarie: Rapid - Volyn Lutsk
9 februarie: Watford U23 - Rapid
13 februarie: Atletico Paranaense U23 - Rapid

Din cealalta grupa fac parte Argentina U23, TSV 1860 Munchen U23 (Germania), Shamrock Rovers (Irlanda) si Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina).

Semifinalele se desfasoara pe 18 si 19 februarie, iar finala pe 21 februarie.

Citeste si:RapidIndia
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies