Dumitru Dragomir și "Bravo, ai stil!". "Îmi place antrenorul cum vine îmbrăcat!" Tehnicianul din Superliga care l-a impresionat

Dumitru Dragomir Adrian Mutu Dumitru Dragomir - Adrian Mutu Rapid Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 09:40
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 10:08

Lider în Superliga după două etape e Farul, FC Botoșani și Sepsi. AICI clasamentul Superligii. 

Dumitru Dragomir, președintele LPF, și-a exprimat părerea în privința echipei din Superliga care l-a impresionat în acest debut de sezon.

Cu o victorie importantă în fața vicecampioanei FCSB în etapa a doua, 2-0 în Giulești (Dugandzic și Săpunaru), Rapid și-a ridicat nivelul de încredere pentru acest sezon. Are în conducere un om potent financiar - Dan Șucu -, iar plusul la capitolul bani s-a reflectat în transferuri. 

Dumitru Dragomir a vorbit și despre forța echipei, dar l-a analizat pe Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, și la "impresie artistică".

"Rapidul are lot la această oră de locurile 1-3. Nu Mutu a schimbat. Părerea mea e că nu Mutu a schimbat. Concepţia preşedintelui Angelescu, cum a gândit şi cu Nico (n.r. - Daniel Niculae), şi cu Dan Şucu, cum a gândit aducerea lui Mutu, cum a gândit totul. Convingerea mea este că până acum el n-a greşit cu nimic.

Foarte bine (n.r. - că Mutu se plânge că mai are nevoie de jucători). Aşa trebuie să fie un antrenor, să fie nemulţumit în permanenţă. 

Îmi place Rapidul cum arată. Îmi place antrenorul cum arată. Îmi place cum vine îmbrăcat, foarte frumos. Îmi place seriozitatea. Nu se dă în spectacol. 

Aş recomanda totuşi unora din conducere să se îmbrace adecvat, pentru că lumea stă cu ochii pe ei. Seriozitatea vine şi de aici", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!