Fotbal intern

Dumitru Dragomir: "Glumind puțin, mă doare-n pălărie de rezultat!" Meciul care nu-i stârnește vreo emoție lui "Corleone"

Fostul șef al LPF nu pune mare preț pe duelul pentru supremație din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 17:32
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 19:04

Dumitru Dragomir urmărește atent, ca de firecare dată, tot ce se întâmplă pe finalul play-off-ului, cu lupta strânsă între CFR și FCSB, dar vrea să comunice că rezultatul eventualului meci decisiv nu-i stârnește vreo emoție.

„Roș-albaștrii” (52 de puncte) mai au de disputat două meciuri până la finalul sezonului: cu FC Voluntari (sâmbătă, 14 mai, de la 20:00, Arena Națională) și CFR Cluj (sâmbătă, 21 mai, de la 20:00, Buzău). CFR Cluj (54 puncte) va juca în următoarea etapă cu Universitatea Craiova (45 p), acasă.

Dragomir, 'insensibil'

"Nostradamus" Dragomir a întărit ideea că FCSB ar fi trebuit lăsată să evolueze în ultima etapă pe Ghencea, stadionul pe care evoluează formația din Liga 2, CSA, antrenată de Daniel Oprița. 

"Legat de finalul de campionat, astept şi eu meciul FCSB cu CFR, chiar dacă, glumind puţin, mă doare în pălărie de rezultat. Dar normal ar fi, şi am spus-o de fiecare dată, ca FCSB-ul să dispute acest meci în Bucureşti.

Numai că ministrul Apărării, Dîncu, nu o să permită niciodată acest lucru ca FCSB să joace un meci pe stadionul Steaua. În rest, în Bucureşti, nu ştiu unde ar putea juca, poate doar pe Arena Naţională cu condiţia să amâne ăştia festivalul cu o săptămână.

Din punctul meu de vedere, este un abuz fantastic care se face la adresa FCSB-ului. A juca partida cu CFR-ul pe un teren din provincie e ca şi cum FCSB joacă meciul în deplasare, cea ce nu este corect", a spus Dumitru Dragomir potrivit Orange Sport. 

FCSB a ajuns la cinci victorii consecutive, toate fără gol primit.

Modifică setările cookies