Dumitru Dragomir, cea mai dură reacție după gafa comisă de Ovidiu Hațegan la meciul Dinamo - Poli Iași: "I-aș rade pe toți"

Dumitru Dragomir Dinamo Ovidiu Hategan Poli Iasi Fotbal intern Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 08:45
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 08:59

Dumitru Dragomir a lansat acuzații dure la adresa lui Ovidiu Hațegan și a arbitrilor din camera VAR după arbitrajul controversat din meciul Dinamo - Poli Iași, scor 1-0.

Fostul președinte al LPF este de părere că Hațegan a primit ordin să o salveze pe Dinamo de la retrogradare și cere scoaterea sa definitivă din arbitraj.

Faza controversată a avut loc în minutul 29 al meciului, când Homawoo l-a lovit violent pe Luca Mihai în cap. Jucătorul ieșean a fost transportat de urgență la spital, în timp ce Hațegan iar Homawoo a văzut doar cartonașul galben.

"A greșit Hațegan, dar părerea mea este că Hațegan nu a greșit, ci a primit ordin. Nu am o probă în acest sens. Toată lumea vrea să salveze Dinamo. A dat cu nuca în perete rău de tot, și-a distrus cariera. L-am admirat extraordinar pe Hațegan și Colțescu.

Cum să nu dai roșu? Vrei să îl omori, dacă murea nici atunci nu îi dădeai cartonaș. Unde e corectitudinea? Nu l-aș suspenda numai pe el, i-aș rade pe toți care au fost în cabina VAR. Lui Hațegan i-aș da o lună, două, dar celor din cabina VAR le-aș da șase luni.

Două sau trei etape i-aș da și lui Homawoo, nu se intră așa, ce ești criminal. Să aibă grijă, să nu plece din spital. Lovitura la cap are urmări de neînchipuit, să stea în spital. Dacă a dat comunicatul ăsta Vassaras, bravo lui.

Hațegan nu avea cum să greșească, doar dacă avea comandă. Totul este calculat, nimic nu este la voia întâmplării în lumea asta", a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Hațegan și-a recunoscut eroarea

Prin intermediul un comunicat, Ovidiu Hațegan a recunoscut că a greșit în momentul în care nu i-a arătat cartonașul roșu lui Homawoo.

"Am văzut cei doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că jucătorul lui Dinamo a vrut să joace mingea. Din nefericire, n-am realizat pe moment gravitatea impactului.

Apoi, când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit. Trebuia să arat cartonașul roșu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică. Sper din tot sufletul ca situația să nu fie foarte gravă și să fie bine cât mai repede. Sunt foarte afectat de cele întâmplate", a transmis Ovidiu Hațegan, potrivit FRF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!