Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul

Mattia Giani Fotbal intern Mattia Giani
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2024, 21:57
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2024, 22:13

Mattia Giani, fotbalistul în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza unui infarct suferit în timpul unui meci de fotbal.

Duminică, la aproximativ douăzeci de minute de la startul meciului dintre Castelfiorentino United (echipa lui Giani) și Lanciotto Campi, Mattia a dus mâna la piept și apoi s-a prăbuși la pământ. Fotbalistul a murit luni dimineață la spitalul Careggi.

Născut la Empoli, Giani locuia în Ponte a Egola, în comuna San Miniato (provincia Pisa). El a început fotbalul la academia lui Empoli, apoi a trecut pe la echipa Primavera a lui Pisa, Ponsacco, Cascina, Tuttocuoio, Grosseto și Real Forte Querceta. A ajuns la Castelfiorentino în 2022.

Mattia Giani era înrudit cu Gianluca Mancini

Fratele lui Mattia Giani, Elia, este logodit cu Arianna Mancini, sora fundașului echipei Roma, Gianluca. Mancini și-a exprimat condoleanțele pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu ei doi pe plajă, însoțită de cuvintele "Ciao Matti (tr. - La revedere, Matti)"

Duminică după-amiază, Mancini a mai trecut printr-o încercare, când colegul său de echipă Evan Ndicka s-a prăbușit și el în timpul meciului din Serie A cu Udinese, meci care a fost ulterior suspendat. 

Napoli a deplâns și ea dispariția prematură a lui Giani, transmițând condoleanțe familiei fotbalistului prin intermediul unui tweet: "Gândurile noastre merg către familia lui, către prieteni și Castelfiorentino United."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!