Dica a fost prezentat ca antrenor principal la SCM Pitesti si a anuntat 5 transferuri. Ce functie va avea Radoi

Radoi si Dica si-au gasit echipa. In liga a 3-a, la SCM Pitesti.

Dica a fost prezentat la Pitesti, intr-o conferinta de presa. Acesta il inlocuieste pe banca tehnica pe Constantin Schumacher, cel care a preluat echipa de la Neaga, o alta glorie a Pitestiului care a ajuns la Steaua:

"Ma intorc sa antrenez la Pitesti, ca prima mea experienta ca antrenor principal. Acest club mi-a oferit foarte multe si cred ca a venit momentul ca si eu sa dau inapoi acestui club ceea ce am invatat in decursul anilor cat am jucat fotbal. Echipa, din punctul meu de vedere, nu este intr-o perioada foarte buna. Echipa acestui oras ar trebui sa fie in prima liga pentru ca acest oras a dat foarte multi jucatori fotbalului romanesc.

Am venit cu ganduri marete, sa muncesc foarte mult, imi doresc sa duc aceasta echipa cat mai sus. Stiu ca am un obiectiv, acela de a ajunge pe primul loc, am incredere in jucatorii pe care eu ii voi aduce la echipa. Nu conteaza liga, B, C sau A, important e sa antrenam si sa facem performanta. Cu cat antrenezi mai mult, este normal sa capeti mai multa experienta. Antrenorii de 45- 50 de ani e normal sa aiba mai multa experienta decat noi care avem 35 de ani. Eu de un an jumate si Mirel de 6 luni. Experienta o capeti in timp si vom fi mai puternici", a spus Dica la conferinta de presa.

Nicolae Dica a semnat pe un an si jumatate cu formatia pitesteana, fiind adus la club de catre cei din Primaria Pitesti care se ocupa de clubul SCM. Dica a anuntat si primele transferuri:

"Nu am venit la Pitesti pentru bani, ci pentru a face performanta. Voi aduce jucatori precum Cotiga, Nastasie, Stancu, Serban sau Ciprian Tanasa. Antrenor cu portarii va fi fostul goalkeeper de la Steaua Cornel Cernea, iar antrenor secund, Alin Popescu", a spus Dica.

La SCM va activa si Mirel Radoi, acesta urmand a fi director tehnic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies