Denis Alibec Echipa Nationala Farul Constanta Romania Fotbal intern

Denis Alibec vrea ca naționala să joace ca Farul Constanța: „Aș vrea să primesc mai multe mingi!” Mesaj pentru Edi Iordănescu 

Denis Alibec a avut un mesaj tăios la finalul meciului Farul Constanța - UTA Arad, 2-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 21:30
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 21:30

Farul a câștigat meciul cu FC Argeș, 2-0, din etapa a 12-a din Superligă. Denis Alibec (31 ani) și Carlo Casap (23 ani) au marcat golurile care l-au menținut pe Gică Hagi (57 ani) pe primul loc în clasament. 

Atacantul Farului este încântat de victoria contra trupei pregătite de Ilie Poenaru (45 ani) și a explicat că este încântat de stilul ofensiv impus de „Rege”. Totodată, Alibec a precizat că Gică Hagi a fost cel care l-a convins să semneze cu clubul din Dobrogea în vara acestui an. 

Denis Alibec laudă stilul de joc al Farului 

„O victorie muncită, suntem foarte fericiți că am reușit să câștigăm. Echipa și-a dat viața pe teren.

Părerea mea e că am fost foarte slabi în teren, nu am dat pasa finală bună, puteam marca de multe ori și să ne facem meciul mai ușor încă din prima repriză.

Am poftă de fotbal, ai zis bine. Aici jucăm fotbal, se vede lucrul ăsta. Chiar și cu un om în minus, noi controlam meciul și stăteam sus. Asta înseamnă să joci un fotbal modern și cred că se vede lucrul acesta. 

De aia am venit aici, pentru că domnul Hagi mi-a spus că vrea să se bată sus și cred că a reușit lucrul acesta. Dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, încă nu am realizat nimic. Suntem bucuroși că jucăm fotbal”, a declarat Denis Alibec la finalul meciului cu UTA Arad, 2-0. 

Întrebat dacă echipa națională ar trebui să adopte stilul Farului, atacantul a răspuns fără ezitari și a punctat că România ar trebui să aibă mai multe faze ofensive. 

„Nu pot să-mi dau eu cu părerea, dar aș vrae să primesc mai multe mingi, să avem mai multe realizări în atac, dar ați văzut și dumneavoastră, toată lumea dă vina pe atac. Dar nu este în totalitate așa”, a precizat Denis Alibec. 

Modifică setările cookies