Declarații dure la adresa FRF: „Nu conduce Vasile Dâncu Federația Română de Fotbal? A fost întâmplător în străinătate?”

Vasile Dancu Dumitru Dragomir Federatia Romana de Fotbal Razvan Burleanu Vasile Dincu Fotbal intern Vasile Dâncu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 18:29
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 18:29

Vasile Dâncu a fost zărit la meciul CFR-ului cu Lazio, 0-1, din șaisprezecimile UEFA Conference League.

La meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj, 1-0, din șaisprezecimile UEFA Conference League, Neluțu Varga a fost zărit în tribunele stadionului Olimpico alături de Marcel Ciolacu, șeful Camerei Deputaților și liderul PSD, Vasile Dâncu, fostul ministru al Apărării, și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. 

Dumitru Dragomir: „Burleanu e Dâncu!”

Dumitru Dragomir susține că infulența „grupului de la Cluj” este chiar mai mare, și că nu se limitează doar la CFR. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal afirmă că Vasile Dâncu are un rol important în alegerea lui Răzvan Burleanu la conducerea fotbalului românesc. 

„Grupul de la Cluj este foarte puternic, nu că CFR e a PSD-ului. Ce că a fost și Ciolacu? L-au invitat și pe Ciolacu, foarte bine. Ce noi nu invitam la echipa națională? Îi invitam pe toți, pe majoritatea. Dacă grupul de la Cluj nu se bagă în fotbal înseamnă că sunt niște fraieri. Cum să nu se bage?

Păi Dâncu, nu el conduce federația? O conduce Dragomir? Burleanu e Dâncu. E o părticică din Dâncu. Crezi că Dâncu a fost întâmplător în străinătate cu ei acum? Dâncu i-a invitat pe Ciolacu și pe ceilalți oameni politici. Este puternic Vasile Dâncu, cu toate că i s-a mai luat din putere de când a fost schimbat de la Ministerul Apărării”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik

Partida retur dintre CFR Cluj și Lazio se va disputa în Gruia, pe 23 februarie, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!