Dan Petrescu Fotbal intern

Dan Petrescu a spus pas naționalei, dar e pregătit de alt campionat: "Poate pleca imediat, gratis"

Dan Petrescu a refuzat oferta FRF pentru preluarea echipei naționale.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 14:20
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 14:20

După ce a cerut un răgaz de aproape trei săptămâni pentru a oferi un răspuns, Petrescu a ales să rămână la CFR Cluj, având în vedere că FRF a refuzat să îi plătească clauza de reziliere în valoare de 400.000 de euro.

Dan Petrescu poate pleca gratis în Rusia

Totuși, clauza antrenorului nu este valabilă și pentru ofertele din Rusia, campionat în care Dan Petrescu poate pleca oricând gratis, spune agentul Nikolay Parneu.

Petrescu a mai antrenat în Rusia la Kuban Krasnodar (decembrie 2009 - august 2012, iunie 2016 - octombrie 2016) și Dinamo Moscova (august 2012 - aprilie 2014), iar antrenorul și-ar dori să revină, conform impresarului.

"Până în momentul de față, nimeni nu ne-a contat din Rusia, n-avem niciun indiciu, dar imediat ce va exista o oportunitate de a antrena în Rusia, Dan va pleca imediat de la CFR Cluj, gratis.

Petrescu își dorește să revină în Rusia pentru că simte că nu a arătat tot ce poate acolo. Este pregătit să antreneze oriunde în Rusia. Îi place campionatul datorită infrastructurii foarte dezvoltate", a spus agentul Nikolay Parneu, pentru Sport24.

  • Dan Petrescu (54 de ani) mai are contract cu CFR Cluj până în 2024.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!