Fotbal intern

"Cum o să fie în play-off?" Mihai Iosif, răspuns marcă înregistrată

Rapid a plecat miercuri dimineața în cantonament în Antalya, fără noutăți în lot. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 12:05
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 12:25

Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, spune că lotul ar putea fi întărit cu doi-trei jucători.

Tip volubil, mereu cu răspunsuri interesante, Iosif a fost întrebat la plecarea în Antalya și despre transferuri, dar și despre obiectiv, play-off-ul.

  • Iosif a comentat sec: "Nu știu cum va fi în play-off, pentru că n-am ajuns niciodată"

"Atât eu, cât și băieții, suntem pregătiți să începem asaltul către play-off. Asta ne dorim cu toții, chiar dacă obiectivul a fost altul la începutul campionatului. Nu știu cum o să fie în play-off, că n-am ajuns niciodată.

Aceștia suntem, poate vor mai veni maximum doi-trei jucători. Cred că avem un lot destul de bun. Ne mai trebuie doi-trei jucători pentru a acoperi anumite lipsuri numerice", a declarat Mihai Iosif, miercuri dimineața, la plecarea în Antalya. 

Rapid e pe locul 7, cu 32 de puncte după 21 de runde. Nou promovata în Liga 1 a avut evoluții foarte bune în prima parte a campionatului, grație unui sistem defensiv care și-a arătat foarte rar fragilitatea. 

Vicepremierul şi ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, au anunţat, ieri, că lucrările de construcţie ale Stadionului Giuleşti au fost încheiate şi că arena a fost preluată oficial în administrare de Clubul Sportiv Rapid.

Noul Stadion Giuleşti, care va putea fi omologat UEFA categoria 4, are o suprafaţă desfăşurată construită de 40.522 mp şi beneficiază de 14.050 de locuri pentru spectatori, 184 locuri de parcare şi 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic. Pe lângă terenul de fotbal, acesta cuprinde şi săli de antrenamente pentru diverse discipline precum karate, box, lupte, judo, atletism sau popice, o sală de sport multifuncţională, o sală de forţă, sală de recuperare şi pistă de atletism.

 

Arena mai dispune de spaţii de cazare pentru sportivi, vestiare şi camere de recuperare pentru sportivi, cabinet medical, zonă de testare antidoping, spaţii dedicate publicului (magazine, zona food) şi locuri pentru persoane cu dizabilităţi (75 de locuri), spaţii pentru mass-media (boxă presă, sală de conferinţe, zonă de flash interviu etc.), spaţii pentru VIP (peste 900 de locuri). De asemenea a fost instalat şi un sistem de jocuri de lumini tip DMX (Digital MultipleX) în cadrul instalaţiei de nocturnă a stadionului, cu posibilitatea integrării diferitelor scenarii în funcţie de fondul muzical folosit.

 

Lucrările au început la 26 februarie 2019 cu demolarea vechii arene, costurile totale ale noului Stadion Rapid Giuleşti ridicându-se la 185.333.607,39 lei, aproximativ 37,5 milioane de euro.

 

Stadionul Giuleşti al formaţiei FC Rapid este unul dintre cele patru (Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo) pe care România, ca ţară organizatoare a EURO 2020, şi-a propus să le reconstruiască pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale participante la turneul final al Campionatului European. Dintre cele patru, doar Arcul de Triumf şi Steaua au fost finalizate în timp şi au fost folosite de selecţionatele care au participat la Bucureşti la EURO 2020, deşi turneul final a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Modifică setările cookies