Craiova Kombat! "Au fost niste discutii barbatesti, care e problema?" Explicatia "PASNICA" data de Mititelu dupa incidentul cu Cartu:

Bodyguarzii lui Adrian Mititelu au incercat sa-l loveasca pe Sorin Cartu. Conflictul dintre cei doi a degenerat dupa ce fostul antrenor al Universitatii a fost invitat la un post TV din Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iunie 2012, 21:16
Data actualizarii: Joi 07 Iunie 2012, 21:16

Adrian Mititelu are propria varianta despre conflictul cu Sorin Cartu, izbucnit dupa ce fostul antrenor al Craiovei a fost invitat la un post de televiziune local. Mititelu neaga faptul ca bodyguarzii lui l-ar fi lovit pe Cartu si spune ca totul a fost doar un schimb de replici.

"A fost un schimb de injuraturi intre el si un baiat care lucreaza la firma la mine. Arata a bodyguard, dar nu este. Au fost reprosuri de ambele parti, nici vorba de agresari. Au facut multe afirmatii aiurea la o televiziune pirat din Craiova.

Eu l-am trimis pe baiat cu o hotarare judecatoreasca si sa terminam balciul cu palmaresul. N-au vrut sa ma lase sa vorbesc, l-au laudat pe Solomon, iar cand au iesit de acolo au avut un schimb de replici. Eu nu am fost acolo, dar am biroul aproape si am auzit. Au fost niste discutii barbatesti, care e problema? Nu s-a agresat nimeni", a declarat Mititelu care, deranjat de declaratiile facute de Cartu, a trimis bodyguarzii sa-l intimideze pe acesta.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies