Copii din 500 de licee au inceput batalia in Cupa Coca Cola! 4 echipe de fete se vor bate si ele pentru trofeu

A inceput Cupa Liceelor Coca Cola! Elevi din peste 500 de licee din Romania se lupta pentru marele trofeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 22:29
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 22:41

Ogararu le-a aratat ca se poate! S-a remarcat la Cupa liceelor, a ajuns la Steaua si apoi la Ajax Amsterdam, pentru 3 milioane de euro. Copii din aproape 500 de licee, baieti, dar si fete au pornit la drum in editia din acest an. Azi vor fi pe National Arena, la finala Cupei, iar in weekend se vor bate ei pentru trofeu.

Patru echipe de fete au ajuns la turneul final al Cupei Liceelor Coca Cola si se vor bate pentru trofeu in sala Dinamo. Fetele s-au pregatit special pentru evenimentul carierei: "Nu vom plange, pentru ca suntem mereu victorioase", se lauda acestea, care mai spun "fotbalul este religia noastra".

Fetele asteapta ziua in care Steaua si Dinamo isi vor face si echipe de fete: "Fratele meu joaca la Dinamo. Eu am jucat mult timp alaturi de baieti, sunt la fel de puternica precum ei", mai spune una dintre jucatoare.

George Ogararu, fostul fundas al Stelei, a inceput fotbalul tot la Cupa Liceelor, iar pustii de acum spun ca vor sa-i urmeze exemplul: "A fost un fotbalist foarte bun, mi-a placut mult de el".

Modifică setările cookies