CFR-ul se muta la Targu Mures! Dupa Sepsi, Hora si Voiculet, inca un jucator poate ajunge la ASA! Javier Velayos e "pe faras"

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 16:34

	CFR-ul se muta la Targu Mures! Dupa Sepsi, Hora si Voiculet, inca un jucator poate ajunge la ASA! Javier Velayos e "pe faras"

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Arpad Paszkany continua curatenia la Cfr Cluj, iar targ-muresenii de la ASA vor sa profite si sa isi faca o echipa cu pretentii pentru promovarea in prima liga.

Dupa ce au reusit sa obtina imprumuturile lui Sepsi, Hora si Claudiu Voiculet, sefii divizionarei de liga secunda sunt aproape de a obtine acordul CFR-ului si pentru spaniolul Javier Velayos, noteaza Digisport.

Criticat si el pentru prestatiile sale modeste, spaniolul Velayos, adus in vara lui 2013 de la CFR Cluj, nu a reusit sa isi castige locul in apararea clujenilor, acesta devenind destul de repede solutia de rezerva, dupa Maftei.

Daniel Stanciu, managerul lui ASA Targu Mures, a confirmat si el interesul pentru inca un fotbalist al CFR-ului, refuzand, insa, sa dea un nume.

"Cei trei au sosit (n.r Sepsi, Hora si Voiculet), il asteptam si pe al patrulea, sa vedem daca va veni. Ne mai dorim un jucator de la Cluj", a spus acesta.

Iohannis intervine în dosarul ”10 august”: ”Solicit ministrului Justiției să explice public”
BRAT

Modifică setările cookies