EXCLUSIV Ce i-a spus Hațegan lui Balaj la ultima discuție dintre cei doi

Ovidiu Hategan Cristi Balaj infarct Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 11:30
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 11:35

Președintele lui CFR Cluj a mărturisit că are o relație foarte apropiată cu arbitrul Ovidiu Hațegan, care a suferit un infarct.

Invitat la emisiunea ”Ora specială în sport” de la PRO X, fostul arbitru Cristian Balaj, în prezent președintele clubului CFR Cluj, a explicat cât de apropiat este de Ovidiu Hațegan, care a suferit un infarct și este internat acum într-un spital din Timișoara.

”A arbitrat meciul Atletico - Manchester United și i-am urat succes. Avem o superstiție, eu îl felicit înainte pentru meciul pe care-l va arbitra. Pentru mine a fost important că a arbitrat foarte bine, pentru mine ca român. A fost unul dintre elevii mei, l-am crescut.

Am discutat cu el și îmi reproșa că, atunci când arbitrează CFR Cluj, nu vin să îi salut. I-am transmis că fac acest lucru doar din dorința de a-i proteja, pentru că ar fi voci care ar interpreta și nu toată lumea înțelege relația care este de respect și prietenie. 

Să fii prieten cu cineva, din punctul meu de vedere, este să nu-l pui într-o situație penibilă. Nu pot să cer unui arbitru să greșească în favoarea mea, pentru că l-aș pune într-o situație dificilă”, a mărturisit Balaj la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!